Skørt: Fodboldspiller ansættes og fyres igen efter få timer

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Klubben beklager den uheldige episode.

Når en fodboldklub på normal vis ansætter en fodboldspiller på kontrakt, bliver spilleren i de fleste tilfælde som minimum en halv sæson i klubben.

Den færøske landsholdsspiller Sonni Nattestad startede også 2022 ud med at underskrive en aftale frem til slut 2023 med FK Jerv, som netop lige er rykket op i den norske Eliteserien.

Læs også

Karsten Ree slået til plukfisk

Glæden varede dog kort, da Nattestad efter bare få timer blev fyret igen.

I en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside skriver de følgende:

“FK Jerv og Sonni Nattestad har i dag besluttet at annullere den udmeldte kontrakt. Baggrunden er en problemstilling, spilleren har været involveret i, og som vi burde have været opmærksomme på,” skriver de og tilføjer;

“Sagen Nattestad var involveret i er ikke noget, vi som klub kan stå inde for eller være forbundet med. FK Jerv vil gerne undskylde over for alle involverede, at vi ikke gjorde et godt nok stykke arbejde forud for underskrivelsen.”

Selvom det varede kort, så har Nattestad trods sine 27 år et langt CV af klubber bag sig.

Listen omfatter følgende klubber:

I Danmark har han en fortid i AC Horsens, Vejle Boldklub FC Midtjylland og FC Fredericia.

Internationalt hedder adresserne færøske B36 Tórshavn, norske Aalesund, irske Dundalk FC og islandske Hafnarfjordur og Fylkir.

På et pressemøde mandag fortæller cheftræner i FK Jerv Arne Standsø, at man fik afgørende informationer langt inde i forhandlingsforløbet. 

“Da vi så meldte ud, at vi var i dialog med Sonni, var der gode tilhængere af klubben og gode venner, som kom med nogle oplysninger, som vi ikke havde fået i vores proces. Så mener vi som klub, at det ikke er rigtigt at gå videre med aftalen,” sagde han ifølge Ekstra Bladet.

Læs også

Mor til trillinger hiver brystpumpe frem på fly: Straks kommer stewardessen hen for at stoppe hende

 

 

Dagens Gossip