Sportslegende 'ukampdygtig' efter frygtelig ulykke: "Jeg vender tilbage..."

Foto: Shutterstock

Sportslegenden Tony Hawk har delt et billede af et voldsomt brud på lårbenet, som i værste fald kan føre til, at han aldrig kan skate igen.

Den legendariske skateboarder Tony Hawk, som blandt andet er kendt for at have opfundet en lang række skateboardtricks og for at være den første til at udføre en dokumenteret '900' i 1999, har meldt ud, at han er bekymret for sin fremtid inden for skateboarding, fordi han har fået et alvorligt brud på benet. 

Det har han ifølge Ladbible afsløret for sine mere end syv millioner følgere i et opslag på Instagram (@tonyhawk), som har fået næsten en halv million 'likes' og mere end 14.000 kommentarer.

Læs også

Kampsportsstjerne sigtet for drabsforsøg: 'Målet' var sigtet for overgreb på et barn

Den 53-årige sportsstjerne delte et røntgenbillede af sin brækkede knogle og startede opslaget ved at skrive: "I går stank."

Foto: Instagram

Opslaget fortsætter: "Jeg brækkede min albue for 20 år siden og formåede at lave et fuldt 'comeback'; denne genoptræning for et brækket lårben vil blive meget sværere, på grund af alvorligheden (og min alder). Men jeg er klar på udfordringen."

Herefter skriver han, at skaden er kommet på et meget ironisk tidspunkt, da streamingtjenesten HBO dagen efter ulykken udgav en dokumentar om sportslegenden med titlen 'Untill the wheels fall off' [red. Indtil hjulene falder af], som netop fokuserer på, at han vil fortsætte med at skate så længe som muligt til trods for hans 'høje' alder. 

Hawk understreger dog også, at han er fast besluttet på at vende tilbage til sit skateboard til trods for den alvorlige skade. 

"Jeg har sagt det mange gange, at jeg ikke vil stoppe med at skate, før jeg er fysisk ude af stand til det," skriver han således i opslaget, som fortsætter: 

"Et brækket ben [...] vil nok være den [hidtil] største test af den udtalelse. Jeg vender tilbage... måske ikke på fuld styrke, men jeg trak mig tilbage med den holdning for år siden [...]. 

Han slutter opslaget af med at takke for sin families og sine fans støtte og skriver: "Jeg ville ikke være her uden jer. Ses på den anden side."

Skateboardlegenden anses som en pioner inden for skateboarding på rampe, og han tog skateboardingverdenen med storm i 90'erne med sine 'tyngdekrafts-ophævende' tricks, som for eksempel hans berømte '900', hvor skateboarded snurrer rundt om sig selv 2,5 gange. 

Foto: Shutterstock

Han har desuden vundet 10 guldmedaljer til til sommerudgaven af 'X Games', som er en årlig sportsbegivenhed, der fokuserer på ekstremsport. 

Læs også

Produkt tilbagekaldes: Solgt i Bilka og Føtex over hele landet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip