Video: NEJ NEJ NEJ! Angriber stopper sikker scoring på stregen – Verdens største afbrænder?

Foto: TV3 Sport

PSG kunne have vundet det franske mesterskab i går, og Choupo-Moting kunne have været den helt store helt. I stedet bliver han nu gjort til grin på nettet, efter at han brændte en kæmpe chance, og samtidig stoppede sin holdkammerat fra at score.

Hver uge vil der ofte komme mindst en situation, hvor man sidder og tænker, hvordan i alverden kan han brænde den. De færreste tv-seere troede dog det, som de var vidne til i går, da PSG mødte Strasbourg. Kampen der endte 2-2. hvor PSG havde mulighed for at sikre sig det franske mesterskab med en sejr, kunne meget vel være blevet afgjort allerede i første halvleg.

M. Choupo-Moting der allerede kom på måltavlen efter 13 minutter, havde en gylden mulighed for at blive dobbelt målscorer og samtidig bringe PSG foran med 2-1, men angriberen brændte på det skammeligste. Ikke nok med, at han ikke sendte verdens måske største chance i mål, så gik han samtidig ind og agerede forsvarsspiller.

Læs også

Sjovt: Bokser provokerede helt vildt - Så blev der taget hævn

Bolden var nemlig allerede på vej i mål, da Nkunkun flot chippede bolden over udeholdets keeper. Inden på stregen ville Choupo-Moting så stjæle målet, men i stedet for at dirigere bolden det sidste stykke indover stregen, så endte han i stedet med at stoppe bolden, sende den ud på stolpen og derefter væk fra mål.

Hvor er det langt ude!

Det er ofte set, at angriberen sparker bolde over mål, selvom de står et meter fra stregen, men det er alligevel sjældent, at man ser situationer som denne. TV3 Sports kommentator havde da også svært ved at tro på, hvad det var, han egentlig lige havde været vidne til.

”Haha. Det er simpelthen det mest vanvittige redning. Hvor er det langt ude. Hvis han ikke rør den, så er den direkte over stregen,” lyder det fra TV3 Sports kommentator.

Den franske superstjerne M’bappe der var blevet henvist til bænken i gårsdagens opgør, måtte i den grad også have været i tvivl om, hvorvidt han virkelig var vågen. Tv-billeder viste nemlig en angriber, der så fuldstændig chokeret ud, da han havde set hvordan hans angriberkollega formåede at stoppe et sikkert mål

Kampen endte 2-2 og PSG har dermed ikke endegyldigt sikret sig det franske mesterskab endnu. PSG skal dog blot sikre sig to point i løbet af de sidste otte runder, hvilket også er årsagen til, at den tyske cheftræner Thomas Tuchel valgte at spille med en del reserver.

Læs også

Ren Mike Tyson: Se boksestjerne bide sin modstander flere gange!

 

 

Dagens Gossip