Wrestler mister begge ben og dør

Foto: Instagram

I en trist helbredskamp har Jimmy Rave mistet begge hans ben og livet.

Jimmy Rave er død. Den afdøde stjerne – som blev tvunget til at gå på pension i november 2020 efter mere end to årtier i branchen – fik sit navn til at arbejde for Ring of Honor, IMPACT, New Japan Pro Wrestling, Dragon Gate og Combat Zone Wrestling. Det skriver Metro.

Læs også

Kendis konkurs: Du skal betale regningen

I en erklæring fra hans datter Kailah og ven Bill Behrens, der bekræfter hans død, sagde de: 

“James Michael Guffey er død i en alder af 39. James var bedst kendt som den professionelle wrestler, Jimmy Rave. Hans karriere, der startede i 1999, fortsatte i over 2 årtier.” 

De tilføjede: 

“Jimmy havde kæmpet med stofmisbrug i mange år. Hans kampe resulterede i amputation af hans arm og senere begge hans ben. James efterlades sin ekskone Felicia, datteren Kailah, sønnen James II og forældrene Jim & Toni Guffey.”

På tidspunktet for sin død boede han i Philadelphia, PA-området sammen med Gabby Gilbert.

Detaljer om en mindehøjtidelighed – som vil blive holdt i Georgien – vil blive bekræftet på et senere tidspunkt, skriver de.

En dødsårsag er endnu ikke afsløret. I oktober åbnede Jimmy op for et kaotisk og ødelæggende år, da han mistede begge ben i juni på grund af MRSA og indrømmede, at han følte sig "flov". Ved siden af ​​et billede af ham selv på hospitalet efter proceduren tweetede han:

“Det er åbenbart på tide, at jeg bliver ren. I juni begyndte jeg at have problemer med at gå og gik til min kirurg. Han fandt ud af, at jeg havde MRSA i begge ben, og de skulle amputeres med det samme. Promotorer kan fortælle dig sammen med mine jævnaldrende, jeg har haft en historie med dette og ville ofte aflyse shows på grund af denne tilstand."

 

Læs også

Politisk uenighed måtte afgøres i ringen

 

 

Dagens Gossip