13-årig døden nær: Bællede vodka i skolegården for at passe ind

Skrevet af Emil Ryttergaard

16/05/2017
En 13-årig dreng faldt om efter at have drukket en hel falske vodka i skolegården. Nu deler moderen de voldsomme billeder for at advare ander forældre.

Mest læste i dag

Den 13-årige britiske dreng Chase Owen fra den engelske by Taunton ville gerne passe ind i skolen. 

Men i forsøget på at få de andre elevers accept, blev den 13-årige dreng lokket til at drikke en hel flaske vodka, hvilket gjorde at den unge dreng var ved at dø af alkoholforgiftning, skriver Daily Mail

Da drengen vendte hjem efter skole, fandt moderen Jo Owen drengen kollapset i familiens have, hvor han lå bevidstløs. 

- Efter at have været forælder i 13 år, var det det værste døgn i mit liv. Da jeg fandt Chase kollapset i haven, vidste jeg straks, at der var noget galt. Han sagde, at han blot var træt, men da jeg fik ham indenfor i huset, fik han det hurtigt meget værre, siger moderen til den engelske avis. 

Drengen kunne ikke færdiggøre sine sætninger og snøvlede og kort tid efter begyndte han at kaste voldsomt op. 

Moderen ringede til en ambulance og på hospitalet i byen Exeter, troede lægerne først, at han led af meningitis, havde fået et anfald eller led af migræne. 

Foto: privat

Foto: privat

Men sandheden var en helt anden, og det blev tydeligt for lægerne, da drengens blodprøve blev analyseret. 

I drengens blod gemte der sig nemlig en alkoholpromille, der var to en halv gange over den tilladte, hvis han skulle have siddet bag rattet i en bil. 

-Vi har nu undersøgt det nærmere på skolen og fundet ud af, at Chase har drukket vodkashots de sidste tre dage, som de seje drenge har smuglet ind på skolen i små colaflasker, siger moderen til Daily Mail. 

Derfor advarer moderen nu andre forældre mod børnenes gruppepres i skolen. 

 

- Han prøvede, at imponere drengene for at passe ind. I stedet var han ved at dø. Nu har han det ret skidt, men er uden for fare. Gruppepres er et stort problem og kan være rigtig farligt, lyder rådet fra moderen til Daily Mail. 

Læge sprætter 'bowlingkugle' op på mands ryg - kæmper for at få indholdet ud!