19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Hos optikeren fik Charlotte en rystende besked.

Den unge kvindes syn var så dårligt, at hun ikke kunne læse en almindelig sms. Men optikeren kunne hurtigt finde den rigtige årsag.

Det hele var grynet og uklart.

Hver gang at en ny sms tikkede ind på Charlotte Taylors telefon, så var det umuligt for den 19-årige kvinde at læse sms’erne.

Til sidst blev det så slemt, at den unge kvinde fra den engelske by Bromsgrove, nær Birmingham, besluttede at tage til optikeren for at få briller, og det viste sig at være en god beslutning, skriver Birmingham Mail.

- Vi begyndte at forstå, at noget var helt galt, da hun ikke længere kunne læse de sms’er hun modtog, og derfor tog vi hende til lægen, der dog ikke kunne finde årsagen, siger Charlottes far, John Taylor til avisen.

Læs også

Sur hele tiden? Disse 8 skjulte sygdomme kan gøre dig frygtelig gnaven

Derfor tog familien i stedet den unge kvinde med til optikeren for at finde et par stærke briller, men her spottede den vakse brillemand at noget slet ikke hang sammen.

Charlotte kunne ikke engang læse en sms. Men så fandt optikeren den skræmmende sandhed. Foto: John Taylor

- Da vi tog hende til optikeren, opdagede de at hendes optiske nerve var hævet, hvilket normalt er et tegn på at der er et stort pres inde i hovedet, bag øjnene siger faderen til avisen.

Derfor foreslog optikeren straks at familien fik undersøgt Charlotte Taylors øjne af en specialist, der sendte dem videre til en skanning af kvindes hjerne på hospitalet.

Testen hos optikeren viste, at kvindens synsnerve var under pres fra en stor hjernesvulst. Foto: Shutterstock

Og her viste den rigtige synder sig. 

For Charlotte Taylor havde en svulst i hjernen, der trykkede på hendes optiske nerve, hvilket forstyrrede hendes syn. En vævsprøve viste, at den unge kvinde led af et glioblastom, der er en særlig ondartet tumor, der vokser hurtigt.

Tumoren var så stor, at den ikke kunne opereres, og derfor har Charlotte Taylor været indlagt på hospitalet siden marts i år, hvor hun modtager kemoterapi og strålebehandling. Men tumoren er svær at holde i skak, hvilket har svækket højre side af Charlotte Taylors krop.

Læs også

Gravid kvinde sender sødt billede af maven til sin mand: Nu griner alle af mandens åndssvage svar

Familien vil dog gerne øge behandlingsmulighederne for deres unge datter, og derfor har familien startet en indsamling på nettet. 

Pengene skal nemlig bruges til en eksperimental behandling, der koster 156.000 kroner per måned. 

Mirakuløst: Sådan fjerner du én bums på en enkelt nat

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip