48-årige Maria havde købt nyt tøj - fik et chok i badet, da hun så sit ben

Emil Ryttergaard

390 uger siden

|

17/01/2017
Sundhed
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det var en overordenlig overraskelse Maria fik, da hun så hvad hendes nyindkøbte strømpebukser havde gjort ved hendes hud.

Dagens topnyheder

Nyt tøj er skønt. 

Som med mange ting i livet, så får man hvad man betaler for, hvilket er forskellen mellem de dyre mærker og billigere tøjkollektioner. 

Men hvad enten man køber dyrt eller billigt tøj, så bør ingen udsættes for det, som 48-årige Maria Bökman blev udsat for, efter at have haft nye strømpebukser på 1 dag, skriver Expressen

Efter at have haft strømpebukserne på en dag, blev Maria Bökman forskrækket, da hun kiggede ned ad sine ben i badet, og opdagede, at benene var blevet helt misfarvede. 

- Da jeg stod i badet, opdagede jeg, at min ben var blevet helt lilla, siger hun og har siden fået smerter efter at have skruppet huden hårdt for at komme af med den kraftige misfarvning. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hun tog derefter kontakt til den butikskæden Indiska, hvor hun købte strømpebukserne, da den kraftige farve også havde smittet af på håndklæde og et lagen. 

I butikskæden er man ked af hændelsen, hvor kundeansvarlig Maria Elförs beklager, og håber at, den uheldige kvinde vil henvende sig til deres kundeservice. Derfor får det nu konsekvenser, da Maria Bökman ikke er den eneste, der har haft uheldig kontakt med produktet. 

- To kunder har faktisk kontaktet os i forbindelse med dette produkt. Det er naturligvis uheldigt at farven er smittet af og sat sig fast på huden, og derfor er produktet også fjernet fra butikkerne, siger Maria Elförs. 

Det er ikke første gang, at det nyindkøbte tøj har vist sig at være fyldt med fejl. Da en kvinde kom hjem med en nyindkøbt jakke fra Zara, lugtede den meget dårlig, indtil hun fandt forklaringen.