6 grunde til at give din nøgne partner et klap i måsen

Nummer 3 giver god mening.

Nogle gange  er det ikke meget, der skal til for at gøre tingene nye og spændende i soveværelset.

En af de ting, man kan gøre, er at tage lidt kærligt klaskeri med ind på lagnerne.

Sundt med et klap i måsen

Hvis du ikke har prøvet det før, så er der her 6 gode grunde til at give din partner et smæk bagi:

1. Prøve noget nyt.
Man skal ikke kimse af ting, man ikke har prøvet før. Et kærligt klask i soveværelset er ikke at fornægte. Og hvis den ene af jer har prøvet det før , så byt roller og lad den anden få en omgang.

2. Leg med dominansen,
Det med at lege med dominansen kan være en god måde at lave nye magtforhold imellem jer. Så længe det kun er for sjov, og I begge er med på det, så kan det skabe seksuel spænding at forsøge sig med et klap eller to.

3. Den fysiske følelse.
Der skal ikke så meget kraft bag, før end man kan vække kroppen lidt ekstra til live. Et klask i balderne kan få pirreligheden frem, og det kan sikkert medføre endnu mere nydelse efter.

Læs også: 5 ting du ikke vidste om en stiv dolk

4. Læg samfundets roller af jer.
Tænk ud af boksen. Det behøver ikke være indenfor samfundets spilleregler, at man leger. Mand behøver ikke kun at klaske kvinde. Kvinde kan klaske kvinde, kvinde kan klappe mand og mand på mand og så videre. Det vigtigste er, at det bringer nydelse for begge.

5. I er åbne overfor hinanden.
Det er selvfølgelig en lidt mere pikant situation, end den gamle ‘missionær-stilling’ og derfor kræver det også, at man er lidt mere åben, hvis man vil kaste sig ud i de kærlig klap.

6. Kærlig straf.
Lad os bare indse det, selvom det er efterligning, så kan det nogle gange være befriende at få lov til at give sin partner ‘en velfortjent endefuld’. Man kan endda lege lidt med, at den ene bliver straffet, hvis det tænder op under jer.

For flere artikler om nøgne kvinder klik her.

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip