6 tegn på hun elsker dig mere, end hun har elsket andre mænd i sit liv

Hun elsker dig, men elsker hun dig mere end ekskæresterne? Her kan du se de 6 tegn på hun elsker dig mere, end hun har elsket andre mænd i sit liv.

Er du den eneste ene for hende, eller spøger ekskæresterne stadig?

Og selvom det er slut med dem, hvordan kan du så vide, at hun aldrig har elsket andre højere, end hun elsker dig.

6 tegn på hun elsker dig mere, end hun har elsket andre mænd i sit liv:

1. Hun gør sig umage

Det kræver arbejde at holde gnisten vedlige i et parforhold.

Hvis hun jævnligt gør små ting for at glæde eller overraske dig, er det fordi du er betydningsfuld nok til, at hun gider at gøre sig umage.

Læs også

7 skøre ting ved kvinder, som mænd ikke kan stå for

Det kan være alt fra en lille gave og til morgenmad på sengen eller andre små kærlige gestusser som en seddel i madpakken, hvor der står: jeg elsker dig.

Men det kan også være i de helt små detaljer, såsom at hun har bagt din yndlingskage eller lavet din livret for at hygge om dig.

2. Hun forpligter sig

Hun har dig med i tankerne, når hun lægger planer for fremtiden og tager større beslutninger. Taler hun for eksempel om, hvordan jeres fremtid skal se ud i form af børn og drømme eller måske endda pensionstilværelsen, så har hun tænkt sig at beholde dig på livstid.

At flytte sammen kan også ses som om, at hun forpligter sig, men det afhænger af den enkelte kvinde.

Mange kvinder ser det at flytte sammen som en slags generalprøve på, om det at bo sammen også er en god idé på længere sigt. Det betyder altså ikke nødvendigvis, at hun i drømmene er på vej ned ad kirkegulvet og automatisk tænker, at det er det næste skridt.

Læs også

Se top 6: Sådan foretrækker kvinder mænd

Begynder hun at tale om at få børn sammen med dig eller at købe ejendom, så er du den mand, som hun regner med, at hun skulle tilbringe livet sammen med.

3. Hun er stolt af dig

Hvis hun gerne vil have, at du skal møde vennerne og ikke mindst familien, og hun gerne vil have dig med til arrangementer i forbindelse med arbejde eller fritid, så er det fordi, at hun er stolt af dig og så glad for dig, at du skal vises frem. 

Og det er der ingen grund til at gøre, hvis hun regner dig for en midlertidig adspredelse. 

Hun vil gerne ses sammen med dig og introducere dig som sin udkårne.

Læs også

Derfor kigger mænd efter andre kvinder

Stoltheden kan også spores, hvis hun komplimenterer dig både privat og ikke mindst i selskab med andre. Det kan være, at hun fortæller andre om, hvad du er god til eller interesserer dig for, eller måske hun fortæller de andre om, hvad du laver til daglig og på den måde får fortalt om dine talenter.

4. Hun flirter med dig

Et er, at det måske går fint i soveværelset, men uden for er alt det, der leder videre ind til lagnerne.

Hvis hun flirter med dig, og gerne kommer med berøringer og kærtegn, når I befinder jer i husets andre rum eller endda uden for hjemmet, så er der ingen tvivl om, at det er dig, som hun tænder på, uanset hvor I befinder jer.

Specielt hvis hun ikke er bange for at vise nærhed uden i offentligheden. Det kan være alt fra et drilsk kneb i røven til mere sømmelige kærtegn eller et kys. 

5. Hun taler gerne om ekskærester

Selvom du måske ikke er udpræget interesseret i at høre om hendes tidligere forhold, så er det faktisk meget positivt, såfremt hun ikke laver sammenligninger, der IKKE falder ud til din fordel.

Det at turde bringe ekskæresterne på banen betyder, at hun hviler i det forhold, som hun er i nu, og at hun på den måde fortæller, at du er så betydningsfuld, at hun betror dig detaljer om tidligere forhold, som måske ellers kun ville have været forbeholdt hende og den tidligere kæreste.

6. Hun nævner det selv

Hvis hun selv ligefrem fortæller, at hun elsker dig mere end hun har elsket andre mænd i sit liv, så kan du som udgangspunkt godt tage de ord for gode vare, medmindre I er midt i et skænderi om det, og hun er nødt til at skulle overbevise dig for at afslutte diskussionen.

Men nævner hun det i andre situationer, kan du altså godt regne med det.

Hun behøver ikke, at opfylde alle punkterne for at elske dig mere end hun har elsket andre mænd i sit liv, så se det ikke som en facitliste, men kig i stedet efter, hvilke små ting hun gør i hverdagen.

Læs også

Undersøgelse slår fast: Parforholdet fungerer bedst når mænd og kvinder fordeler pligter ligeligt

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip