7 sovestillinger for par og deres betydning

webmaster

364 uger siden

|

31/07/2017
Sundhed
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Måden vi sover på kontrolleres af vores underbevidste sind, og ting, som vi ikke kan udtrykke i vågen tilstand, kan forstås uden problemer via vores kropssprog, når vi sover.

Dagens topnyheder

Jeres sovestillinger og hvad de betyder er hemligheder, der kan afsløre ret så vigtige ting om et forholds kurs. Forandringer i sovestillinger kan tilvejebringe meget mere præcis information om et forholds status end permanente vaner.

Pars sovestillinger og deres betydninger

Den måde, hvorpå et par sover, understreger en række vigtige ting om statussen af deres forhold. Følgende er nogle af de vigtigste sovestillinger for par samt deres betydning.

1. At sove i ske

Skeen er den mest anvendte sovestilling for flertallet af par. Det er en ret så intim og seksuel sovestilling med størst mulig fysisk kontakt. Denne position lader en partner beskytte den anden og viser den beskyttede partners tillid.

2. Den løse ske

Skeen er den sovestilling, der anvendes af flest nye par, men som tiden går tilpasser de fleste sig "den løse ske". Den løse ske har den samme dynamik som skeen, blot med mindre fysisk kontakt. Det indikerer at parret ønsker at være tæt på hinanden, men også ønsker at sove behageligt. Det viser balance og modenhed i et forhold.

3. Bryllupsrejse-krammet

I sovestillingen "Honeymoon hug" er parret  viklet ind i hinanden ansigt til ansigt, og denne sovestilling er den mest intime og særdeles seksuel. Den viser, at parret er vildt forelskede i hinanden og længes efter hinanden hele tiden. Denne stilling indtages af par hvis følelser og kærlighed for hinanden er intens, som for eksempel i begyndelsen af et forhold eller efter de har elsket. Nogle par bevarer denne sovestilling selv efter deres forhold er modnet. På trods af, at en sådan vane viser, at parret er ufuldkomne uden hinanden, så betyder det også, at parret er for afhængige af hinanden.

4. Kæreste-vuggen

“The sweetheart cradle” (kæreste-vuggen) er en af de mest romantiske sovestillinger for par.  Denne stilling involverer, at den ene af parret hviler sit hoved på den andens bryst, imens deres ben flettes sammen. Denne stilling indtages mest af nye, romantiske par, Stillingen viser dyb kærlighed, hengivenhed og får en partner til at føle sig tryg og beskyttet. 

5. Jagten

Vil du gerne vide mere om pars sovestillinger og hvad de betyder?  Her er lidt mere info. Denne sovestilling kunne også kaldes ”at sove ulovligt i ske” eller ”jagten”. Stillingen kan kaldes ”at sove ulovligt i ske” fordi, en af parterne ønsker plads omkring sig og flytter sig til sengens kant, imens den anden part ubarmhjertigt følger efter for at sove i ske. En anden betydning, der kan udledes, er, at den flygtende partner nyder at blive forfulgt og elsket af sin partner. 

6. Sammenflettede ben

Der kan udledes flere betyninger fra denne sovestilling for par. Hvis din partner fletter ben med dig, imens du sover, så kan det antyde, at han/hun ønsker mere seksuel og følelsesmæssig kontakt med dig, men har svært ved at sige det i vågen tilstand.

En anden mulig betydning af at flette ben kan være, at I begge holder af hinanden og føler jer særdeles trygge ved at vise kærlighed og hengivenhed..

7. De frie elskere

I denne sovestilling sover et par med ansigterne vendt bort fra hinanden og med afstand imellem sig. Selv om der ikke er nogen fysisk kontakt eller intimitet i denne sovestilling, så indikerer det ikke, at forholdet er aftagende. Tværtimod viser det et forhold, hvor begge parter er tillidsfulde, selvsikre og trygge. I de fleste tilfælde søger par til denne sovestilling efter de har nusset lidt eller elsket.

Pars sovestillinger og deres betydning kan hjælpe dig med at afkode, hvor jeres forhold er på vej hen, og dermed give dig og din partner mulighed for at nyde hinandens selskab og kærlighed.