99-årige Anna overvinder covid-19: Nu når hun hjem til helt særlig dag

99-årige Anna Jo Thomas vandt kampen mod corona, og fik lov til at nå hjem til en helt speciel dag. Foto: Twitter

Den 99-årige kvinde vandt kampen mod corona, og fik lov til at nå hjem til en helt speciel dag.

Den 19. september, 2020 er en særlig dag.

Der fylder amerikanske Anna Jo Thomas nemlig 100 år, og det ser heldigvis ud til, at den 99-årige kvinde får lov til at opleve at runde det skarpe hjørne.

Læs også

77-årig kvinde sigtet for vold mod 32-årig kvinde

Men sådan så det ikke ud for kort tid siden. Der var Anna Jo Thomas nemlig indlagt på et hospital og var smittet med corona-virus.

Annas datter, Marilyn Dixon, er stolt af sin mor, som hun absolut ikke opfatter som en ‘gammel dame’.

“Det er svært at forstå, at hun bliver 100 år. Hun tror heller ikke selv på det, for hun opfører sig ikke som en 100-årig. Der er ingen, der fortæller hende, at hun er en ældre dame. Jeg tænker slet ikke over det, jeg føler, at hun vil være her forevigt." 

‘Det bliver en kamp’

Da Anna blev indlagt, blev familien gjort opmærksom på, at kampen mod corona ville blive hård.

“Lægen fortalte mig, at det var meget alvorligt. At hun havde 50 procent chance for at overleve. Jeg blev ved med at tænke, at det var ikke sådan, at min mors livs skulle slutte,” fortæller hun til Newsner.com, men tilføjer, at hvis der var nogen, der skulle vinde over virussen, så skulle det være hendes mor. 

Glad for at spille kort og bage

Anna Jo Thomas er trods sin høje alder stadigvæk en aktiv dame. Før corona ramte hende, var hun med i flere kortklubber. 

Nu bliver der nok skruet lidt ned for aktiviteten, men det betyder ikke, at lysten til at spille er slukket.

”Hun er en meget ivrig bridgespiller. Hun har været med i flere bridgeklubber, men det antager jeg er slut nu, ”sagde Marilyn og tilføjer:

“Men hun spiller enhver form for spil, især kortspil. Hun er meget spilleglad, og hun går efter at vinde.”

Derudover er der også en helt speciel kage, som Anna Jo Thomas elsker at lave, og mon ikke den bliver serveret den 19. september, når der skal pustes 100 lys ud. 

“Hun elsker at bage. Selv om hun er næsten 100 år, så er hun en god bager. Hun kan lave en pecantærte, som højst sandsynligt er den bedste, du nogensinde har smagt,” slår den stolte datter fast. 

 

Læs også

Kæmpe uheld på motorvejen

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip