Bedstemor går til lægen med tyk bule på skulderen - indholdet er lige så klamt, som man forestiller sig

Emil Ryttergaard

367 uger siden

|

30/06/2017
Sundhed
Foto: Sandra Lee/ Youtube
Foto: Sandra Lee/ Youtube
Det var ikke en almindelig omgang uren hud, der ventede hudlægen Sandra Lee, da en bedstemor kiggede forbi klinikken. I stedet blev lægen imponeret over indeholdet af den gigantiske byld, som kvinden havde på skulderen.

Dagens topnyheder

Man kan godt til tider kigge sig selv i spejlet og tænke, at huden er lidt mere uren end normalt.

Men det er intet i forhold til de utallige eksempler på uren hud, som den amerikanske dermatolog Dr. Sandra Lee ser hver eneste dag. 

Et af de seneste eksempler på netop det er en ældre kvinde, der har været hæmmet af en stor byld på størrelse med en grapefrugt på skulderen, hvilket Sandra Lee har dokumenteret i en video på Youtube

Med lidt lokalbedøvende creme gør Sandra Lee klar til at lægge et snit henover midten af den store byld, der viser sig at være helt klar til at springe ud.

Foto: Sandra Lee/ Youtube

Lige under den helt udspændte hud gemmer der sig nemlig et vaskeægte lipom, der er en godartet cyste, som består af fedtceller, der grupperer sig lige under huden. 

Foto: Sandra Lee/ Youtube

Efter det første snit er lagt, kan de to dele af huden foldes til side, og så kan Sandra Lee med hele hånden gribe rundt om den fuldfede og harmløse fedtknude. 

Efter hun har løsnet knuden fra indersiden af hudens væg, kan hun trække indholdet ud med hånden, der ligner en blanding af rå kylling og overmoden mango. 

Foto: Sandra Lee/ Youtube

Efter at have tjekket den ældre kvindes hud igennem og fået det hele med, kan Sandra Lee sy huden sammen igen og se den nu slappe hud hænge over skulderen på den glade kvinde, der selv bliver meget overrasket over indholdet af sin 'skulderpude'.  

Se selv hele indgrebet herunder - hvis du tør: