De sjoveste ting, kvinder har sagt under fødsler

Hjemmesiden Reddit har spurgt sine brugere om de mærkeligste ting, kvinder har sagt under fødsler.

Og der er nogle temmelig skægge, skøre og direkte vanvittige ting imellem.

Ingen køkkenredskaber, tak
“Da min bror blev født, var de nødt til at tage ham med tang. Min mor så den og skreg ‘ER DET DER EN SALAT TANG! I KOMMER INGEN SKIDE KØKKENREDSKABER DERIND!’”.

Fri mig for jordbærhjelm!
“Jeg er hvid med irsk baggrund, så jeg havde rødt hår som barn. Min kone er sort. Hendes søster var også med på fødegangen. Da babyens hoved kom til syne fortalte søsteren, at hun kunne se babyens hår. Min kone, som knapt kunne trække vejret, sagde ‘Håret er vel ikke rødt?!’. Hun var åbenbart skræmt over at barnet skulle være sort med rødt hår.”

Læs også: Kreative babysittere får mor til at komme hjem med det samme

Der er så meget, mødre ikke forstår
“Da min søster skulle føde, skreg hun, og vores mor forsøgte at trøste hende. ‘Det skal nok gå. Træk vejret dybt, det er snart forbi’. Min søster kiggede op på vores mor og sagde: ‘Du har ingen anelse om, hvordan det er.’”

To gange minus giver ikke plus
En ambulanceredder fortæller: “Hjalp til ved en fødsel i en vejkant. Kvinden råbte ‘Fuck mig!’ under en ve, og ægtemanden sagde afslappet ‘Det var sådan vi endte i det her rod, for helvede!’”

Handicap-uvenlig
“Min mors fødsel med mig var ekstrem kort. Jeg blev født inden for en time. Det betød, at hun gik fra minimal smerte til ekstrem smerte med meget kort tid til at tilvænne sig. Da min far kørte hende på hospitalet, var han uheldigvis nødt til at stoppe for at tanke bilen. Han gik ind for at betale, og en ældre mand i kørestol standsede ham og spurgte, om han ville købe cigaretter for ham, fordi kørestolen ikke kunne komme rundt i forretningen. Min mor lænede sig ud af vinduet og råbte: ‘LAD VÆRE MED AT HJÆLPE KRØBLINGEN!’ Det har vi aldrig ladet hende glemme.”

Den ansigtsløse baby
“Da jeg blev født, vidste min far ikke, at babyer som regel bliver født med ansigtet ned ad. Da jeg var på vej ud, skreg ham ‘Åh, Gud, hun har ikke noget ansigt!’”

Læs også: Disse mødre lever længst

Det her pis, gider jeg ikke
“En patient var fuldt udvidet og gået i gang med at presse, men så skiftede hun mening. ‘Jeg gider ikke det her. Jeg tager sateme hjem.’ Og så prøvede hun at komme ud af sengen.”

Tumor-babyen
“Jeg hjalp til ved en fødsel hos en kvinde, som ikke vidste, hun var gravid, og ringede til alarmcentralen med store smerter i maven.

Patienten: ‘Du er en idiot! Jeg er ikke fucking gravid!’

Mig: ‘Jeg kan se hovedet.’

Patienten: ‘Det må fandme være en tumor.’

Tumoren var en sund lille pige, og moderen var totalt sød bagefter.”

Star Wars
En sygeplejerske fortæller om sin fødsel: “Min mand sagde, at mens jeg indåndede lattergas, skreg jeg ‘Jeg er den kvindelige Darth Vader!’, når der kom en presseve. Derefter spurgte jeg lægen, om han kunne mærke mine mandler, mens han havde armen oppe i mig. Og det er så mine kolleger…”

 

 

Dagens Gossip