Dette sker med din krop, hvis du drikker et glas vand med citron hver morgen

Der er mange gode grunde til, at du skal presse citronen.

Citroner er fyldt med C-vitamin, A-vitamin, folat og jern og andre sager, som er sunde for din krop. For at få lidt ekstra citron i din kost, kan du prøve at presse citronsaft i dit vand.

Her er en række gode grunde, at du skal presse citronen.

En glas citron hver dag

Citronen er god for din hjerne.
Det er masser af magnesium i citron. Det kan hjælpe din hjerne til at fungere optimalt. Den kan også booste din evne til at koncentrere dig om dit arbejde, fordi du får mere energi.

Beskytter dig mod kræft.
På grund af citronens mange antioxidanter, kan den være med til at beskytte dig mod kræft. Antioxidanterne reducerer risikoen for at udvikle kræftceller.

Læs mere: Her er grunden til at drikke en kop vand med gurkemeje hver morgen

Styrker dit immunforsvar.
Citronen er en af de bedste kilder til C-vitamin, så det er af god grund, at mange tyer til den, når de begynder at snøfte.

Hjælper med dit vægttab.
Citronvandet booster dit stofskifte og er med til at bekæmpe din trang til at småspise.

Får smilet frem.
Citronen kan opløfte dit humør. Dit energiniveau får et boost, og træthed, stress og angst kan blive reduceret, hvis du får din dosis af citronsaft.

Gavner fordøjelsen.
Citronen sætter gang i din lever og bidrager til produktionen af galde, som lader din krop fordøje fødevarer bedre.

God mod huden.
Citronen er med til at holde din hud frisk. Mens vandet skyller giftstoffer ud, hjælper citronens C-vitaminer med at holde huden fri for urenheder.

Læs mere: 10 grunde til at du skal drikke vand med citron

Bekæmper forkølelsen.
C-vitaminer er en alletiders kur mod forkølelse. Hvis du allerede er blevet lidt syg, kan du drikke vandet varmt med saften fra en hel citron og en lille smule honning.

Afhjælper tømmermænd.
Citronvand er meget sundere og billigere end cola og salte fødevarer. Varmt vand med citron kan virke antiseptisk og hjælpe med af afgifte systemet efter indtag af alkohol.

Opfrisker din ånde.
Du kan let få en tør mund og sur ånde, hvis du drikker alkohol, spiser stærk mad eller ryger. Men det hjælper citronsaften dig til at rette op på.

 

 

 

 

Dagens Gossip