Dette trick til at lindre smerte har taget nettet med storm

Tricket er så nemt at afprøve, at der næsten ikke er nogen grund til at lade være. Lider du ondt i ryggen, ledsmerter, forkølelse og bihulebetændelse eller har problemer med fordøjelsen, så læs mer her.

For folk der har det svært med smerte, kan det være uudholdeligt, at der ikke findes nogen nem løsning, der ligger lige for. 

Ofte er den eneste mulighed at tage smertestillende piller, men nu er er et helt alternativt trick som smertelindring ved at spredes på nettet, og det er så let at prøve, at der næsten ikke er nogen grund til ikke at give det et forsøg.

Det handler om at sætte pres på sine ører.

Det er zoneterapeuten Helen Chin Lui, der er kommet med ideen, og hendes forklaring lyder:

- Hvert øre indeholder et komplet kort over kroppen inklusive nerveender og forbindere til centralnervesystemet, lyder hendes forklaring på det simple trick, hvor man sætter tøjklemmer på ørene.

Det skal understreges, at forsøget ikke skal erstatte et besøg hos lægen eller allerede ordineret medicin. 

Hvert af disse seks punkter på øret er forbundet smerte og ømhed forskellige steder på kroppen. Ved at sætte tryk på punkterne, kan du lindre smerten det givne sted.  

Den øverste del er forbundet med ryggen og skuldrene. Ved at sætte en klemme på punktet i et minuts tid, skulle det angiveligt reducere spændingerne. 

Du kan gøre det flere gange om dagen for at opnå en større effekt. 

Punkt nummer 2 er forbundet med de indre organer. 

Hvis du har svære smerter, skal du opsøge din læge, men ved mindre smerter eller ubehag, kan du bruge en klemme eller fingrene på dette punkt til at lette ubehaget.

Punkt nummer 3 er forbundet med kroppens led. 

Du skal sætte trykket på den øvre del af det midterste af øret, hvis du har ledsmerter. 

Bihulebetændelse

Punkt nummer 4 er forbundet med bihulerne og halsen. 

Det kan derfor lindre forkølelse og bihulebetændelse, hvis du sætter pres her.

Punkt nummer 5 er forbundet med fordøjelsen. 

Området lige over øreflippen sidder sammen med fordøjelsen, og derfor kan det muligvis hjælpe mod fordøjelsesproblemer og lettere mavesmerter, hvis du sætter presset netop her. 

Punkt nummer seks er hovedet og hjertet. 

Her skal presset sættes præcist på øreflippen, hvilket ifølge zoneterapeuten er godt, hvis du vil fjerne tryk i hovedet og lindre hjertet.

Det er især godt mod hovedpine, hvis du sætter pres på begge øreflipper.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip