Far mister 7 tænder, da e-cigaret eksploderer i munden på ham

Emil Ryttergaard

392 uger siden

|

17/01/2017
Sundhed
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Amerikanske Andrew Hall fik store skader i ansigtet, da en e-cigaret pludselig eksploderede i hans mund.

Dagens topnyheder

Lige et lille hvæs. 

Mange rygere sværger til brugen af e-cigaretter, hvor man puster damp ud i stedet for røg, når rygetrangen bliver for stor. Men det er ikke en helt ufarlig fornøjelse, hvilket Andrew Hall fra USA fandt ud af, skriver The Ladbible

På vej på arbejde ville Andrew Hall blot lige dampe lidt, men det viste sig overordneligt farligt, da e-cigaretten eksploderede i ansigtet på ham. 

- Jeg ved, at e-cigaretter hjælper folk med at kvitte smøgerne, og det er fantastisk. Jeg vil bare gerne bringe denne historie frem, så folk ved at de kan eksplodere uden advarsel. Jeg vil have sagt at det aldrig ville kunne lade sig gøre indtil nu, skriver den berørte mand.  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

I et opslag på Facebook har Andrew Hall delt de grusomme billeder af sig selv, hvor tænder, kæbe og hans ene kind er blevet tydeligt forbrændt, så han måtte køres direkte på skadestuen. 

I alt mistede han syv tænder og fik andengradsforbrændinger på læben, kinden og i resten af ansigtet, hvor lægerne i øvrigt også fandt plastik- og metalstykker.

Efter anklager om løgn og latin, har Andrew Hall også delt billederne af resterne fra eksplosionen, der smadrede vasken i badeværelset, forkullede væggene og smeltede hans e-cigaret.  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hans e-cigaret-opslag på Facebook er siden blevet delt tusindvis af gange. 

Se billederne og læs Andrew Halls historie i opslaget herunder.

Læs flere lignende historier fra vores daglige politirapport her.