Forfærdet mor vil advare andre forældre med ubehageligt foto af 3-årig datter

Den lille pige reagerede voldsomt på børnesminke. Foto: Kylie Cravens

En mor vil advarer andre mod at lade deres børn bruge sminke, efter at hendes datters krop reagerede voldsomt på det.

Amerikanske Kylie Cravens fra Georgetown, Illinois, har delt en stribe hårrejsende fotos af sin treårige datter, som fik en voldsom allergisk reaktion efter at have brugt børnekosmetik.

På billederne ser man tydeligt, at den lille pige har røde udslæt og er hævet i ansigtet.

Kylie Cravens håber, at billederne vil afskrække andre forældre fra at lade deres børn bruge billig børne-makeup uden at vide, om deres poder rent faktisk kan tåle indholdet.

Det skriver britiske Mirror

Læs også

22-årig kvinde overhørte kæk mands telefonsamtale i toget: Så ringede hun til politiet

Da Kylie Cravens lod sin treårige datter gå i krig med de farverige læbestifter og øjenskygger, troede hun, at produkterne var ganske harmløse. Men kort tid efter fik hun en voldsom allergisk reaktion og måtte indlægges på hospitalet.

Pigens øjne hævede op, og hun fik væskende blærer i ansigtet og sprækkede læber, så hun ikke kunne spise i dagevis.

- Jeg føler, at det er meget vigtigt at minde forældre om, at de skal være ganske forsigtige med, hvilke produkter de lader deres børn bruge, skriver Kylie Cravens på Facebook.

- For omkring otte dage siden købte vi dette makeup-sæt, som vi troede, var harmløst, skriver hun videre.

Den lille pige måtte indlægges. Foto: Kylie Cravens

Foto: Kylie Cravens

Foto: Kylie Cravens

Foto: Kylie Cravens

Foto: Kylie Cravens

Det var dette sminkesæt, Kylie Cravens lod sin datter lege med. Foto: Kylie Cravens

 - Vi havde aldrig troet, at vores værste mareridt ville blive virkeligt, efter at hun havde tilbragt dagen med at lege med sminken. Der er seks forskellige kemikalier i denne makeup, som er kendt for at udløse allergiske reaktioner.

- Lydia er uheldigvis én af dem, der reagerer, og den sidste uge har hun døjet med en voldsom allergisk reaktion, der var så slem, at hun måtte indlægges på hositalet.

Kylie Cravens tilføjer, at hendes datter på under 24 timer gik fra at have det helt fint, til at hendes øjne hævede så meget op og blev fyldt med blærer, at hun ikke kunne åbne dem. Desuden fik hun udslæt over hele kroppen og blev brændende varm. 

Læs også

Datter var ulykkelig over ødelagt bil: Fortalte det til far og mor og fik et utroligt svar

Den forfærdede mor har delt billederne på sociale medier for at advarer andre forældre mod at købe børnesminke, før de har undersøgt indholdet grundigt. 

- Please vær opmærksomme på, hvad I giver til jeres børn, især børnekosmetik, så dette ikke sker for jeres barn, lyder opfordringen.

Hun fortæller, at hendes treårige datter heldigvis næsten er tilbage i topform nu efter at have modtaget behandling. Hun klør sig stadig lidt, men den brændende fornemmelse er væk, og hun smiler igen.

Opslaget er blevet delt mere end 194.000 gange.

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

 

Dagens Gossip