Forskning: Spis chokolade til morgenmad, hvis du vil tabe dig

Nu skal vi spise chokolade til morgenmad, siger ekspert. Jamen, så må vi jo gøre det.

I disse grå og kolde tider er det med at gøre morgener så dejlige som overhovedet muligt, så man har en grund til at krybe ud af dynerne.

Derfor falder eksperts dom over morgenfriske chokoladespisere på det helt rigtige tidspunkt.

Liz Moxkow, som er ekspert i kulinariske madtendenser, siger, at flere vil begynde at spise chokolade om morgenen - og det er en rigtig god idé.

Hun lægger vægt på, at en undersøgelse fra Syracuse University slår fast, at chokolade kan forbedre ens kognitive evner, skriver det engelske medie The Mirror.

Med andre ord, kan det give hjernen et godt boost at starte dagen med et skud chokolade.

Et andet bemærkelsesværdigt resultat, som forskning har fundet frem til, er, at chokolade kan hjælpe med vægttab. Chokoladen sænker ens trang til alt muligt med de signaler, som den sender til hjernen.

Læs også

Chokolade-elskere har større chance for at være klogere

Desuden så siger et tredje studie, at hvis man endelig skal spise chokolade-kage (og det skal man), så er det godt at gøre det om morgenen.

Denne undersøgelse, som er fra Tel Aviv University, slår fast, at ens stofskifte kører i højere gear om morgenen.

Så selvom kage selvfølgelig ikke er sundt på grund af det høje fedt- og sukkerindhold, så er det bedre at spise det om morgenen.

Alt i alt er chokolade nok ikke så dårligt for os, som man har troet tidligere. Den mørke slags med over 70 procent kakao kan ligefrem være sund.

Og noget kunne tyde på, at forskere leder lige så intenst efter en grund til at tage et stykke mere som alle os andre, Der er i hvert lavet meget forskning om chokoladens fordele.

 

Dagens Gossip