Hans Christian faldt om til sit eget bryllup: Vi har måske sat verdensrekord

55-årige Hans Christian føler sig frisk igen. 'Formen er i top', lyder det fra ham efter den ubehagelige overlevelse. Foto. Privat.

I dag kan parret smile af hændelsen.

Hans Christian Velsvik og hans kone Solfrid fik ikke det bryllup, de havde regnet med. Deres store dag blev nemlig pludselig afbrudt på brutal vis, men parret har planer om at fortsætte, hvor de slap på lørdag, skriver den norske avis Regionavisa. 

Det norske par blev gift den 9. juli i år, men kort efter bryllupsmiddagen fik 55-årige Hans Christian smerter i bryster og havde svært ved at trække vejret. Pludselig faldt han om. I en fart blev han fløjet på hospitalet. 

Læs også

Lars og Mette chokerer: Har du nogensinde set et frækkere bryllupsbillede?

Det viste sig, at den nygifte mand havde fået en blodprop i hjertet og skulle opereres. Bryllupsnatten blev knap så festlig - Hans Christian lå på intensiv, mens den bekymrede Solfrid var i et rum for pårørende på hospitalet.

Nu er Hans Christian kommet sig oven på blodproppen, og smilene er vendt tilbage hos det nygifte par, der selv mener, at de har sætter rekord på lørdag, når de fortsætter bryllupsfesten for de 50 gæster.

Læs også

Michelle dansede med sin far til sit bryllup: Minutter efter skete det utænkelige

- Tror vi sætter verdensrekord med det hele. Dette er nok den eneste bryllupsfest, verden har set, hvor der er 75 dage mellem middagen og kaffen, siger Hans Christian Velsvik. 

Planen er, at bryllupsfesten på lørdag starter på det tidspunkt, hvor festen blev afbrudt den 9. juli. 

 

Dagens Gossip