Højtstående chef snød sig foran i vaccinekøen: Det skulle han aldrig have gjort

Chefen snød sig foran i køen, så han kunne blive vaccineret før andre, der havde mere brug for det.

I de fleste lande er ældre og sårbare blevet prioriteret i forbindelse med vaccinationer mod covid-19. Det er dog set, at raske folk får vaccinen, også selvom de ikke arbejder i et udsat felt.

Det er der heller ikke noget galt i, men hvis man bevidst snyder sig foran i vaccinekøen, så er det til gengæld en anden sag.

Læs også

Stort smitteudbrud: Flere hundrede evakueres

Netop det har de været ude for flere gange i Sverige, og senest kostede det en højtstående chef sit job, at han ikke kunne vente.

Det er Hallstahammar kommune der fortæller, at en chef for deres socialforvaltning er blevet fyret. Det sker efter, at han blev opdaget i at snyde sig foran i køen til vaccination mod covid-19.

“Tilliden til områdechefen er beskadiget,” lyder det fra Ingvor Regnemer, der er formand for det socialforvaltningen i den svenske by Hallstahammar ifølge VLT.

Ifølge det svenske medie så blev det opdaget i februar, og manden har været suspenderet fra sin stilling imens der foregik en grundig undersøgelse.

Den undersøgelse er nu afsluttet, og den resulterede i, at den højtstående chef må vinke farvel til sin prestigefyldte titel og den gode løn.

Mediet skriver også, at en anden chef i socialforvaltningen har fået en vaccine før tid, men han har altså fået lov til at fortsætte i sit job. Socialstyrelsen ønsker dog ikke at gå i detaljer om, hvorfor han kan få lov at blive siddende i sit job, mens den anden blev fyret.

Læs også

Jonatan Spang siger farvel: Nu giver han stolen videre

 

 

 

Dagens Gossip