Hun tog til lægen med voldsomme smerter i maven: Lægerne var i chok over scanningsbilledet

Foto: Det videnskabelige opslagsværk Medavia

"Det var det klammeste nogensinde. Det føles, som om jeg havde født et barn."

Jasmin Percival har tygget, bidt og suttet på sit hår, så længe hun kan huske tilbage.

I en alder af 14 år fik brunetten så ondt i maven, at hun blev taget til lægen af sin mor. Noget var galt. Det skriver mediet Mirror.

- Alt, hvad jeg spiste, kom op igen. Min mave slog knuder. Jeg ville gerne spise, men je kunne ikke holde noget i mig, siger pigen til Mirror.

Lægerne mente, der var tale om en irriteret tyktarm, og hun fik undervejs i forløbet medicin, kom på diverse kure, og søgte råd allevegne. Ingen troede til sidst rigtigt på, at hun fejlede noget, og sygefraværet fra skolen skød i vejret.

Smerterne foresatte og en nat to år senere blev smerten ulidelig.

Hun blev omgående kørt på skadestuen, hvor lægerne fik noget, der minder om deres livs chok: En scanning viste, at en kæmpemæssig klump var skyld i den unge piges smertehelvede.

Klumpen blev fjernet ved en operation, og her kunne lægerne således trække 1,3 kilo hårbolle ud af maven på Jasmin.

 

- Det var det klammeste nogensinde. Det føles, som om jeg havde født et barn. Det er jo klart, at jeg har haft det så skidt i alle de år, siger den i dag 23-årige, sunde, unge kvinde.

Hårbollen er nu optaget i et medicinsk opslagsværk over nogle af de største og værste tilfælde nogensinde.

Jasmin Percival har siden sit mareridt sørget for at have håret oppe i en elastik og lytte til dét råd, hendes forældre ellers har givet hende siden barndommen; lad være med at tygge på dit hår.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip