Hvis du knækker dine fingre i et minut vil du blive overrasket over, hvad det gør ved din krop

Foto: Dagens.dk.

Alt fra maveproblemer til søvnløshed kan kureres med de rigtige håndbevægelser.

De fleste mennesker ved godt, at massage kan være med til at løsne op for stress og ømme muskler i kroppen.

Men vidste du, at man ved at pille lidt ved fingrene kan ændre på, hvordan man går og har det resten af dagen?

Sådan lyder det lovende budskab fra tilhængere af behandlingsformen Jin Shin Jyutsu, der handler om, at man stimulerer de forskellige punkter på hænderne - en fingernem metode, der bagefter kommer hele kroppen til gode.

Den japanske form for selvhjælp kan få bugt med maveproblemer, svimmelhed og søvnløshed, lyder det fra tilhængere af Jin Shin Jyutsu.

Her på redaktionen har vi travlt med at lade fingrene danse på computerens varme tastatur, men måske du har et par minuttere til at prøve kræfter med håndmassagen?

Her kan du se, hvilke fingre du skal massere, hvis du går og bøvler med lidt forskellige skavanker.

Tommelfinger: 

Fingeren er forbundet til hjerte og lunger, så hvis du har problemer med hjertebanken og åndenød, så kan disse problemer forbedres, hvis du forsigtigt trækker og masserer fingeren i ét minuts lyd, skriver Viralnext.

Pegefingeren:

Tilhængere af Jin Shin Jyutsu hævder, at pegefingeren er knyttet til vores mave og tarme, og du skal derfor massere denne finger, hvis du lider af fordøjelseproblemer, mavesmerter eller forstoppelse.

Langefinger:

Den midterste og længste finger på en hånd skal masseres, hvis du vil lindre svimmelhed og kvalme.

Læs også

Læge advarer mod livsfarlig trend: Danske unge udfordrer hinanden i dødsleg på Facebook

En god omgang massage af langefingeren kan også helbrede søvnløshed, lyder det beroligende budskab af fans af Jin Shin Jyutsu.

Ringfingeren:

Denne finger kan påvirke din følelsesmæssige tilstand - dårligt humor eller utålmodighed kan kureres, hvis du trækker i fingeren og masserer den, lover metoden, der stammer fra Japan og har dybe rødder i den orientalske medicin og filosofi.

Lillefingeren: 

De mindste af vores fingere er knyttet til nyrerne og hovedet, og en regelmæssig massage af fingeren kan forhindre mulige problemer med nyrerne, ifølge Jin Shin Jyutsu.

Du kan også komme af med hovedpine, hvis du ælter løs på den bette finger, lyder budskabet. 

Du bør søge lægehjælp, hvis der døjer med store og hyppige smerter i din krop, da det siges, at Jin Shin Jyutsu kun kan få muligt med mindre smerter og lidelser.

 

Dagens Gossip