Kog bananer inden sengetid, drik væsken, og se så hvad der sker med din søvn

16/05/2023 08:55

Henrik R

Sundhed
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Søvnproblemer er mere almindeligt end man lige skulle tro. Døjer du med søvnproblemer, så er det værd at give dette lille lækre trick et skud.

Mest læste i dag

For at komme igennem dagen har man brug for en god nats søvn. Men søvnproblemer er mere almindelige, end man måske tror. De mest almindelige årsager til søvnproblemer er angst, stress, grublerier og bekymringer om stressende begivenheder. Desuden kan søvnen også blive påvirket af visse lægemidler.

Når en person ikke får den anbefalede mængde søvn, har de svært ved at udføre daglige opgaver og opretholde et aktivt socialt liv. Søvnmangel kan også påvirke en persons kort- og langtidshukommelse. Personer, der sover under syv timer, reagerer følelsesmæssigt på hverdagslige situationer og har større risiko for at blive overvægtige og endda udvikle diabetes.

Heldigvis findes der naturlige midler, der kan hjælpe med at overvinde disse problemer, og et af dem er banante. Ja, du hørte rigtigt.

Denne te forbedrer ikke kun din søvn, men den smager også godt samtidig.

For at tilberede den skal du bruge økologiske bananer, fordi bananer, der ikke er økologiske, er behandlet med forskellige pesticider, og vi opfordrer dig til at spise de kogte bananskræller.

Samtidig er bananskræller rige på magnesium, som forhindrer søvnforstyrrelser, og kalium, som hjælper med at afslappe musklerne. Desuden tager denne te kun få minutter at lave.

Ingredienser

  • 1 økologisk banan
  • En lille gryde med vand
  • Et drys kanel, hvis ønsket

Alt du skal gøre er at skære enderne af bananen, skrælle den og koge den i cirka ti minutter. Hæld væsken i en kop ved hjælp af et dørslag. Du kan bruge kanel, hvis du har lyst. Drik dette en time før sengetid. Du kan også spise den kogte banan sammen med skrællen.

Denne drik er et naturligt middel, og det kan afhjælpe med forstopelse, svimmelhed, koncentrationsbevsær, mavesmerter m.m. Der er dog ingen garanti for, at te altid vil være nok, men det er bestemt forsøget værd.

Du kan lære mere om naturlige måder at behandle søvnløshed på i videoen nedenfor af Dr. Oz.