Kræftsyge Scott har passeret sin ‘udløbsdato’ - Bizar blanding af ormepiller og cannabis holder ham i live

Privatfoto: Scott Davis

Scott Davis fik for et års tid siden den besked, at han maksimum ville have et år tilbage at leve i. Det år er nu gået, Scott er stadig levende, og han føler sig sundere end nogensinde før. Alt det tilskrives en helt bizar cocktail, som Scott indtager hver dag.

Det var en nedslående melding, som Scott Davis - en 40-årig far til tre - fik for 12 måneder siden, da lægerne sagde, at han den svulst de havde fundet, ville tage livet af ham.

Den havde vokset sig så stor, at det ikke var muligt for lægerne at operere det væk, og de gav derfor Scott den melding, at han indenfor de næste 12 måneder skulle væk herfra.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

“Det var i september 2018, at lægerne fortalte mig, at min kræft var terminal, da tumoren ikke kunne opereres væk. Lige efter min diagnose, begyndte de at tale med mig om palliativ pleje,” lyder det fra faren ifølge mediet The Sun, der fortsætter:

“Jeg var helt rystet, da de fortalte mig, at jeg havde et år tilbage at leve i. Jeg var helt fit og sund, og ingen ville have troet, at der var noget galt med mig,” fortæller han.

Scott var dog langt fra klar til at forlade jorden og ikke mindst sine tre børn, så han valgte at tage sagen i egen hånd, og det har vist sig at være en rigtig god ide.

Det hele startede dog med lidt hjælp fra sygeplejerske på hospitalet, der gav ham folder med informationer om CBD-olie. Det fik ham til at researche online, og det gav ham de svar, han havde brug for.

“Jeg læste at CBD-olie virker godt sammen med fenbendazole - som bedst er kendt som ormemedicin til hunde - mod kræft. Mange havde skrevet om det, og haft succes med det, så jeg tænkte, at jeg ville give det et forsøg,” fortæller han.

Aldrig følt sig sundere

Scott Davis køber for 60 kroner fenbendazole hver uge, og han tager en enkelt pakke om dagen. Det kommer i pulverform, så han putter det på sin toast, inden han spiser det.

Ved siden af tager han også CBD-olie, og han startede på den lettere bizarre blanding i maj, men det har haft fantastiske resultater, hvis man skal tro den 40-årige far til tre.

Selv joker Scott med, at han har passeret sin ‘udløbsdato’, og han fortæller ifølge mediet, at han aldrig har følt sig sundere og bedre tilpas, end han gør i dag. Det er vel og mærke 14 dage efter, at han ikke burde have levet længere ifølge lægerne.

Læs også

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

 

Dagens Gossip