Lærer drak flere energidrikke om dagen – Tungen blev ”spist”

28/03/2019 14:45

Henrik R

Sundhed
Dan Royals drak mange energidrikke om dagen, for at holde energien ved lige i sit job. Pludselig opdagede han, at hans tunge så mærkelig ud, og han tog derfor til lægen.

Mest læste i dag

Der findes formentlig ikke nogen mennesker, der går med den opfattelse, at energidrikke er en sund ting. De fleste er klar over, at det kan være skadeligt for både krop og tænder, hvis man har tendens til at drikke for mange af dem.

Det er dog færreste, der har tænkt over, at det også kan gå slemt ud over ens tunge, men det er folk begyndt at blive opmærksomme på, efter at en skolelærer har uploadet et billede på Facebook af sin tunge, der i den grad har taget skade.

Læreren ved navn Dan Royals lagde nemlig mærke til, at hans tunge langsomt var ved at blive ”spist” og derfor valgte han at konsultere sin læge. Lægen konkluderede, at det var de energidrikke han indtog på daglig basis, der var årsag til de store skader. Da Dan Royals kom hjem fra lægen, valgte at han gå på Facebook for at advare andre.

Drak mindst 5-6 om dagen

Drikker man energidrikke i en moderat mængde, så bør det ikke gøre synderligt skade på mennesker. Begynder man at indtage dem dagligt, og gerne flere om dagen, så kan det til gengæld gå hen og blive et helbredsmæssigt problem.

Det erfarede Dan Royals, der pludselig opdagede faren ved at indtage mindst 5-6 om dagen.

”Hvem drikker energidrikke? Hvem er afhængige af dem? Du bør måske tænke dig om en ekstra gang. Se på mit billede. Det er, hvad det l***, gør ved din tunge. Forstil dig, hvad det gør ved dine organer?” lyder det fra Dan Royals på Facebook, der fortsætter opslaget.

”Indtil for nyligt drak jeg 5-6 om dagen, og jeg børster tænder dagligt. Jeg tog til lægen, og bom! Så fandt jeg ud af, at det er kemikalierne i det, der bogstaveligtalt spiser min tunge,” fortæller han.

Han understreger til sidst i sit opslag, at han går meget op i sin mundhygiejne, men det har altså alligevel ikke kunne stoppe kemikalierne fra at ”spise” hans tunge.