Lidt for meget på sidebenene? Dette krydderi er et mirakelmiddel til fedtforbrænding

Kardemomme er et vidundermiddel, som kan gøre underværker for figuren.

Mange mennesker ønsker at tabe nogle kilo og slanke sig lidt. Vejen dertil er selvfølgelig at sørge for at spise det rette antal kalorier og måske overveje motion, men der kan også være andre metoder at tage i brug.

Nogle fødevarer kan øge ens forbrændig, og dermed hjælpe kroppen på vej, når der skal smides lidt af vægten.

Et krydderi, som netop besidder denne egenskab, er kardemomme. Krydderiet, som mange danskere sikkert forbinder med julesmåkager, er et rent vidundermiddel.

Til dels kan det være med til at øge ens forbrænding, men det øger også produktionen af galde, som man bruger til at forbrænde fedt, skriver det svenske medie Newsner.

Krydderiet har også andre gode effekter på kroppen. Det kan blandt andet virke vanddrivende. Nogle af de ekstra kilo man bærer rundt på består af væske, og det er også sundt at smide dem.

Læs også

Kardemomme kan desuden afhjælpe problemer med oppustethed, luft i maven, og det kan sænke niveauet af fedtstofferne kolesterol og triglycerider i blodet.

Vil man have gavn af kardemommen, skal man måske ikke vælge at få sin dosis via småkager

Nogle sunde måder at indtage krydderiet på, kan for eksempel være at drikke det som i te, eller man kan også knuse det og komme lidt i kogende vand for at få et effektivt, intenst skud.

Til sidst kan man også komme lidt kværnet kardeminne i en frugtsmoothie, og dermed nyde godt af de ting, som vidundermidlet gør for kroppen.

Læs også

Forældre lå døde i mindst et døgn med fire små børn i huset

 

 

 

 

Dagens Gossip