Mand med mystisk bule på armen, åbner den SELV med hobbykniv

Skrevet af Emil Ryttergaard

377 uger siden

|

05/03/2017
Foto: Vidme
Foto: Vidme
Manden valgte at spare et lægebesøg og gribe hobbykniven, da han fandt en stor cyste under huden på sin ene arm.

Dagens topnyheder

Der kan være mange dårlige undskyldninger til udskyde et lægebesøg. 

Telefonkøen er alenlang, venteværelset proppet med andre ‘syge’ og når man endelig sidder foran lægen, så skal man jo enten smide bukserne, ændre sin livsstil eller noget andet besværligt, som man ikke helt føler for. 

Men selvom en snue rask væk kan soves væk, så er der altså grænser for sin selvbehandling, hvor en cyste under huden nok vil få de fleste til at skynde sig til lægen. 

Men ikke alle. En anonym amerikansk mand valgte nemlig at gribe kniven selv, og åbne sin enorme cyste med en hobbykniv, skriver Daily Mail.

På billederne kan man se, hvordan manden griber sin Stanley kniv, og skærer hul i cysten, men han har ikke skåret dybt nok, hvorefter venner opfordrer ham til at skære dybere. 

Foto: Vidme

Foto: Vidme

Derefter griber han kniven endnu en gang, hvorefter han presser en voldsom omgang puds ud af det åbne sår. 

- Det ligner ricotta ost, siger manden, imens han presser pudset ud af såret, hvorefter man i videoen kan høre en af hans kammerater lave en lyd, der minder om opkastrefleks. 

Foto: Vidme

Foto: Vidme

De selvbestaltede læger bliver ved med at trykke den faste puds ud af armen i et syn, der ville få enhver til at miste frokosten og appetitten i lang tid. 

Pønser man på at lave de samme trick derhjemme for at undgå en tur til lægen, så kan det altså ikke anbefales. Selvom at mange cyster er ufarlige, så kan de være symptomper på en alvorligere sygdom eller fører til alvorlige infektioner, hvis man gør-det-selv i sit sine sår.