Med dette gør-det-selv trick kan du nemt slippe af med hudorme

Privatfoto

Metoden er billig og effektiv.

Video-bloggeren, AlexandrasGirlytalk, har lagt en video på nettet, som kan hjælpe alle med at slippe af med deres hudorme. De små sorte pletter, nogle døjer med i især ansigtet, er ophobet talg og rester af skidt og møg, som du nemt kan fjerne selv, lover hun. 

Hun gør følgende i videoen nedenfor:

Vask og rengør dit ansigt og sørg for, at du ikke har rester af makeup og snavs og skidt fra dagen, der gik, i ansigtet.

Læs også

Dyp dernæst en klud i varmt vand og pres den forsigtigt på huden i dit ansigt. Når du dupper kluden på din hud, sørger du for, at dine porer åbner sig. Du kan også vælge at tage håndklædet over dit ansigt nogle minutter og give dig selv et “dampbad”. Du sørger på den vis for, at dine porer åbner sig, så det bliver lettere at fjerne hudorme og andet skidt.

Tag nu to stykker toiletpapir og fold dem om dine pegefingre. Pres de hudorme, der generer dig mest, så de kommer ud på toiletpapiret. Ved at pakke dine fingre ind, sørger du for, at olierne på dine fingre ikke sætter sig i porerne og skaber endnu flere problemer. Du skal ikke presse samtlige porer i dit ansigt, hvis du vil undgå at ligne en tomat i ansigtet efterfølgende. Nøjes med de værste.

Hvordan fjerner man hudorme

Nu kommer Alexandras egentligt råd: Lav en kur mod hudorme. Det gør hun med nedenstående opskrift:

Fordel æggehvide med en ren pensel på din hud – en makeuppensel af enhver art kan bruges.

Del derefter et stykke toiletpapir, så du kun har ét lag. Brug dette lag til at klistre fast oven på æggehviden i dit ansigt. Fordel lidt mere æggehvide oven på toiletpapiret og lad det tørre i ti minutter.

Æggehviden tørrer helt ind og stivner, så det føles, som om din hud bliver strammet lidt op. Det minder om den følelse, nogle af jer måske kender fra de dyre ansigtsmasker, man kan købe sig til.

Tag papiret af. Du kan se, hvordan hudormene klæber sig til papiret.

Vask dit ansigt med koldt vand, så porerne lukker sig i igen, og brug en god ansigtscreme, så din hud får lidt fugt.

 

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip