Mor opdager en underlig plet på sit bryst på bryllupsbillederne - snart er hendes liv ændret

Pletten var det første synlige tegn på sygdommen. Foto: Privat.

Den travle kvinde slog det hen, da hun så den røde plet første gang.

På sin store dag lagde Deborah Crofts pludselig mærke til en irriterende rød plet på sit bryst, lige over kanten på brudekjolen. Men den 32-årige britiske kvinde kom hurtigt fra det igen, da hun havde nok at se til på sin bryllupsdag.

Næste gang Deboray fra Skipton ved North Yorkshire i England tænkte på pletten var, da hun så sine bryllupsbilleder. Igen slog hun det igen - pletten var jo lille og flad.

Læs også

Tjek dine bryster lige nu: Disse 7 symptomer kan være tegn på brystkræft

Et år efter skulle hun til lægen med et mærke på ryggen, men lægen var langt mere interesseret i de røde pletter på hendes bryst, som gennem en periode var vokset frem. En biopsi afslørede, at Deborah havde hudkræft som følge af solens stråler, skriver den britiske avis Daily Mail.

- Jeg var chokeret og skræmt, da jeg fik diagnosen, forklarer den britiske kvinde.

Deborah Crofts' bryst var til sidst helt fyldt med røde pletter. Foto: Privat.

Siden den skræmmende diagnose har hun fået fjernet kræftcellerne. Men hele to gange er kræften vendt tilbage. Hver gang har hun fået ny behandling.  

Det er nu otte år siden, lægerne fortalte Deborah, som siden er blevet mor til to, at hun havde kræft. I dag er hun 41 år og kræftfri. 

Læs også

Han kigger på mobilen - få sekunder efter udsletter han en hel familie

For nylig kiggede Deborah sine bryllupsbilleder igennem, og her slog det hende, at den røde plet havde været det første synlige tegn på hendes sygdom.

Hun er blevet meget forsigtig med at være i solen uden solcreme, hat, solbriller og tøj, der dækker hendes bryst. Ligesom hun smører sine børn godt ind, så de ikke skal lide samme skæbne som hende.

 

Dagens Gossip