Mor smed 74 kilo: Ændrede en enkelt ting, som alle mødre gør

Casey Gemmell har næsten halveret sin vægt. Foto: Privat.

Hun fik et chok, da vægten pludselig viste 159 kilo. Hun vidste, at det var på tide at gøre noget, men hun vidste ikke, at løsningen var så simpel.

Til sin søns superheltefødselsdag kæmpede 33-årige Casey Gemmell for at komme ned i et batmankostume i størrelse 5XL. Og da hun så et billede af sin udklædte krop, havde hun svært ved at genkende sig selv. 

Og det var ikke så underligt for amerikanske Casey Gemmell havde gennem en længere periode lagt sig voldsomt ud. Vægten viste pludselig 159 kilo, skriver den britiske avis Metro.

Læs også

Lidt for meget på sidebenene? Dette krydderi er et mirakelmiddel til fedtforbrænding

Det fik moren til to børn til at stoppe op og træffe en beslutning. Nu ville hun tabe sig. 

Casey Gemmell begyndte at tænke over, hvad hun spiste. Det blev tydeligt for den travle mor, at hun spiste alt for meget mad, fordi hun gjorde noget, som mange andre forældre også gør.

- Mine børn spiste aldrig deres mad op, så jeg spiste resterne på deres tallerkener udover min egen mad. Som regel var det takeaway eller fastfood, fortæller Casey til Metro. 

Læs også

Kvinde taber sig fem tøjstørrelser på et år - med et vildt tanke-trick

Hun er overbevist om, at hendes dårlige vane med at spise børnenes rester er skyld i hendes massive overvægt. Og da hun droppede resterne, begyndte at følge en diæt og downloadede en løbeapp skete der noget. 

I dag er Casey 37 år, og hendes vægt er næsten halveret. Hun har tabt 74 kilo og ser bragende godt ud i superheltekostumer. Og vigtigst af alt føler hun sig som en superhelt. 

 

Dagens Gossip