Mors selfie to uger efter fødslen pisser folk af

Emil Ryttergaard

393 uger siden

|

11/01/2017
Sundhed
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En realitystjernes voldsomme vægttab vækker vrede på nettet.

Dagens topnyheder

Det er almindelig kendt, at man tager lidt ekstra på, når man venter sig. 

Derfor er det jo ikke uhørt, at det lige tager lidt tid at smide ‘babyfedtet’, når først man har født. Men har man travlt, og måske endda lever af sin slanke krop, så bliver det åbenbart svært for resten af verden at styre sin jalousi. 

Det måtte den 29-årige britiske Luisa ​Zissman sande, da hun skød et ellers uskyldigt selfie af sig selv to uger efter fødslen af sit barn, skriver Someecards.com.

Den barmfagre realitystjerne, der har medvirket i den engelske udgave af Big Brother, lagde et billede op på Instagram to uger efter fødslen, men det blev for meget for mange mennesker. Især på grund af teksten, som ledsager billedet:

- Er virkelig overrasket over, hvor hurtigt jeg har tabt mig. Jeg tror, at min gode form har gjort underværker i forhold til at smide de ekstra kilo. Jeg har dog ingen muskler, fandt jeg ud af efter at jeg prøvede at ride for en uge siden, skriver Luisa, der også skriver at hun ikke har trænet under sin graviditet eller holdt sig tilbage på nogen måde, skriver Luisa ​Zissman.

De bemærkninger faldt ikke i helt god jord på nettet, der har stillet spørgmål til Luisa ​Zissman vægttab. 

- Det første billede ligner mest de første tre måneder af graviditeten. Jeg har haft tre børn, og min mave så ikke så udspændt ud, som på det første billede, skriver Becky Teschler på Facebook, imens Fayth Lane er mere hård i sin udmelding: 

- Pral, pral, pral. Jeg hader det ikke, men det er irriterende at folk føler at de bare må dele disse billeder af hvor nemt det er for dem at tabe sig, imens at det er svært for andre. Måske man bare kunne være glad og dele det med menneskerne i sit liv og ikke med alle! 

Flere brugere på Facebook kalder det et desperat forsøg på at få opmærksomhed, og flere slår også tvivl om hendes behov for at tage ud og ride to uger efter at have født. 

Se selv hele Luisa ​Zissman opslag herunder.

Er folk bare jaloux eller er skepsisen berettiget? Deltag i debatten på Facebook.