Nyt toilet skal formindske toiletbesøg i arbejdstiden

Foto: Shutterstock.com

Toiletbesøg på arbejdspladsen koster arbejdsgiveren dyrt, og det vil en ny virksomhed nu ændre på med nye toiletter.

Du har måske hørt denne før ‘Skid godt, skid længe, skid for mesters penge’. Kort fortalt betyder det, at man kan gå på toilettet i arbejdstiden og stadig få løn for det.

Der er dog ingen tvivl om, at nogle mennesker benytter sig lidt for meget af toilettet i arbejdsdtiden, og det er flere arbejdsgivere rigtigt trætte af. Særligt fordi mange slet ikke behøver at bruge så længe der ude, men tager sig selv i at sidde og scrolle med deres mobiltelefon.

Læs også

44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

I fremtiden kan det dog blive svære at bruge længe på toilettet, da et nyt toilet er på vej på markedet.

Dette toilet er blevet designet til, at man ikke skal sidde på det særligt længe, og derfor er det skabt med en lille hældning. Det gør, at der kommer mere belastning på ens ben, og ifølge skaberne så har man ikke lyst til at sidde på toilettet i længere tid end fem minutter.

Toilettet er produceret af StandardToilet, og formålet har netop været at skære ned på den mængde tid, som ansatte bruger på toilettet i arbejdstiden. De har regnet sig frem til, at det i England koster omkring 35 milliarder kroner om året

Foto: StandardToilet

Ifølge hjemmesiden Protection.co.uk der foretog en undersøgelse omkring toiletvaner på arbejdspladsen, så estimeres det, at der i gennemsnit bruges 28 minutter pr. ansat på toilettet om dagen på en arbejdsplads.

Foruden de kortere ture på toilettet. så har toilettet også nogle sundhedsmæssige fordele. Virksomheden bag skriver, at man på de normale toiletter har lettere ved at få svulmende hæmorider og andre muskulære problemer. 

Grunden hældningen på deres toiletter, vil det bidrage til en sundere positur.

Læs også

Far fik sit livs chok: Så baby i vaskemaskinen

 

Dagens Gossip