Philip rev sig på busk, da han legede med sine børn i haven: Var tæt på at dø af farlig sygdom

Philip tænkte ikke over at han havde revet sig på en rosenbusk. Men få dage efter, var han tæt på at dø. Foto: Privat

Da 59-årige Philip legede med sine to børn i haven, kom han til at skrabe huden på en rosenbusk. Og det skulle få stores konsekvenser.

Det var en helt almindelig eftermiddag, hvor 59-årige Philip Pike fra den engelske by Cambridgeshire legede med sine to børn i haven.

De to børn legede vandkamp i haven med deres far og nød det gode vejr i sommeren 2017, da Philip Pike fik overbalance og væltede ned over en rosenbusk.

Han fik nogle små rifter i huden, men det var ikke noget, som familiefaderen tog så tungt, selvom at uheldet fik alvorlige konsekvenser, skriver Metro.

- Jeg tænkte slet ikke over det. Men to dage senere lå jeg i sengen og var voldsomt syg. Det fortsatte i timevis, og jeg blev panisk, eftersom jeg ikke kunne trække vejret, siger Philip Pike til avisen. Hans kone ringede til en ambulance, og på hospitalet måtte lægerne lægge den 59-årige familiefar i et kunstigt koma for at kunne behandle ham. 

I flere uger var Philip indlagt i et kunstigt koma, mens lægerne Foto: Privat

For under den uskyldige leg, havde den 59-årige far nemlig pådraget sig en farlig sygdom, der åd hans krop op indefra.

Læs også

Emma lavede fræk parkering: Kom tilbage og fandt vammel overraskelse på taget af bil

Philip Pike havde nemlig pådraget sig en kødædende bakterie og fået necrotitis fascitit, der er en særlig aggressiv infektion forårsaget af streptokokker, der nærmest spiser hudvævet i kroppen.

Sygdommen åd ganske enkelt huden på Philips fingerspidser, tæer og balder. Foto: Privat

Sygdommen er sjælden, men meget alvorlig, og medfører ofte amputationer af de ramte dele af kroppen.

I Philip Pikes tilfælde måtte lægerne kæmpe en brav kamp, hvor faderen måtte igennem flere operationer og stærke antibiotikabehandlinger.

- Det er en sygdom, der spiser dig indefra. Det er forfærdeligt, og folk mister både arme og ben, siger Philip Pike til avisen. I august kunne Philip Pike igen vågne på hospitalet, hvor infektionen havde spist det yderste af hans fingre, tæer og balder.

Læs også

19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Derfra ventede en lang sej kamp, hvor faderen skulle lære at bevæge kroppen igen ved hjælp af hård træning med en fysioterapeut. I dag er familien kun langsomt ved at komme sig efter den skrækkelige sygdom.

- Man tilpasser sig. Jeg har kun gået en tur udenfor huset, siden at jeg kom hjem igen, og for mig var det en stor ting at kunne, siger Philip Pike til avisen.

‘Er du fuld?’ Charlotte blev forarget, da hun skulle hente barn i skole - så fandt lægerne den alvorlige lidelse

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip