Pølser tilbagekaldes i hele landet: Livsfarlig bakterie fundet i dem

Foto: Shutterstock.com

Hvis du havde planer om at indtage pølser til aftensmaden, så bør du lige tjekke en ekstra gang, hvad det er for en pakke du har fået med hjem. Der er nemlig fundet listeria-bakterier i pølser købt hos Rema 1000.

Reitan Distribution skriver i en pressemeddelelse, at de tilbagekalder alle deres kyllingepølser, der er blevet solgt i Rema 1000-butikker i hele landet. Der er nemlig fundet de farlige listeria-bakterier i produktet, og derfor kan det være farligt at indtage.

Læs også

Advarsel: Nu er dansk hund også på mystisk vis død! - Vær opmærksom på disse symptomer

Bakterierne er blevet fundet i kyllingepølse-pakkerne, der indeholder 300 gram. De er produceret den 26. august 2019 og de er mindst holdbar til den 23. september 2019. Så du bør kigge på indpakningen, hvis du har en pakke med kyllingepølser i dit køleskab.

Livsfarlig bakterie

Hvis man indtager kyllingepølserne og får listeriabakterien, er der en risiko for, at man kan blive smittet med den meget alvorlige sygdom, listerose. Fødevarestyrelsen fortæller, at det er en livstruende sygdom, og at der hvert år dør omkring 50 mennesker på grund af listeria om året, så det er med at tage advarslen seriøst.

Det anbefales, at man enten smider kyllingepølserne ud, eller returnerer produktet i sin lokale Rema 1000-forretning, hvor man så vil kunne få pengene retur eller bytte til et nyt produkt uden bakterier.

Er man ved godt helbred, så bliver man sjældent meget syg, hvis man bliver inficeret af bakterien, men har man nedsat immunforsvar, så er der en risiko for, at man både kan få blodforgiftning og meningitis.

Læs også

Virus fundet i 24 store apps: Tilmelder dig automatisk til betalingstjenester

 

 

Dagens Gossip