Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Dette trick burde alle kende. Det er både billigt, nemt og naturligt.

Hvem har ikke prøvet at få en stor bums i ansigtet, som gør at man har lyst til at blive hjemme resten af uge, indtil den ømme og betændte bule er væk igen?

Midt i panikken for at få den irriterende bums til at forsvinde, prøver de fleste sig med dyre sæber, ansigtsvaske og salver uden noget videre imponerende resultat.

Læs også: Ny forskning: Så ofte skal du gå i bad

Men det behøver slet ikke være dyr eller besværligt at slippe af med bumserne, afslører Farah Dhuki, der deler skønhedstips på sociale medier, hvor hun knap 500.000 nysgerrige personer følger hende.

Hendes trick går ud på, at du tager et fed hvidløg, snitter lidt i det og gnider hvidløgsstykket mod bumsen. Hvidløg har længe været berygtet for sin antiinflamatoriske evner, der kommer helbredet til gode.

Saften fra hvidløget skal have lov at sidde natten over, evt med et plaster hen over bumsen. Og om morgenen skulle bumsen gerne være forduftet, lover Farah Dhuki, som illustrerer tricket i videoen nedenfor:

farahdhukai! How to Stop Acne Overnight! DIYDAY

Læs også

Bumser - Får du bumser mellem øjenbrynene, rundt om munden, eller måske inde i ørene? Det afslører dine bumser om dig.

Blodtryk - Blodtryk er vigtigt at få målt, da det kan sige meget om både hjertets og blodkarrenes tilstand. Et forhøjet blodtryk øger nemlig risikoen for alvorlige sygdomme som blodpropper og hjertekrampe.

Fiskeolie - Fiskeolie kan enten fås ved at spise fisk, eller via indtagelse af kosttilskud, der tilbyder rigelige mega-3 fedtsyrer. Hvornår skal man tage fiskeolie? Få svaret her.