Sådan falder du i søvn på mindre end ét minut

Det er intet mere irriterende, end når man ikke kan falde i søvn, og man bare ligger i sengen og tæller får, mens man vender og drejer sig.

Nu er der imidlertid lys for enden af tunnellen, hvis man skal tro Doktor Andrew Weil, der har udviklet en teknik, han kalder for 4-7-8, skriver The Glow.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en god nattesøvn

Inspirationen er hentet i yoga, forklarer han i videoen, du kan se herunder, og hele tricket bygger på at kontrollere vejrtrækningen, således at kroppen falder til ro.

Selvom det måske lyder svært, skal der ikke de store anstrengelser til, inden man kan nyde godt af øvelsen, forsikrer han.

Først puster du prustende ud via munden, mens du tæller til fire. Så trækker du vejret inden gennem næsen, mens du tæller videre til syv og holder vejret på otte. Denne rutine gentages fire gange og tager lige omkring et halvt minut.

Hvis man skal have fuld effekt af øvelsen, så anbefaler Weil, at man laver øvelsen to gange om dagen, men at man i løbet af den første måned holder sig til de fire gentagelser og ikke mere. Når man er blevet mere øvet, kan man runde op og gentage øvelsen otte gange.

Virker det for dig? 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip