Sørgende familie advarer: Mor døde, efter hun fik rift på hånden under havearbejde

Lucy Smith havde meget at glæde sig over, men pludselig tog hendes liv en fatal drejning. Foto: Facebook.

Hun blev kun 44 år og efterlader sig to små børn og sin forlovede.

Alt tegnede perfekt i 44-årige Lucy Smiths liv. Den britiske kvinde havde to skønne børn på seks og ni år og havde netop købt hus med sin forlovede, som hun snart skulle giftes med. 

Men under havearbejde fik Lucy Smith en rift på bagsiden af sin hånd, som skulle vise sig at tage livet af hende. Nu advarer hendes efterladte mod den skjulte fare, skriver den britiske avis The Mirror.

Læs også

43-årige Anna-Lena døde efter hun havde søgt behandling tre dage i træk: - De burde have lyttet

Kort efter den 44-årige mor rev sig i haven, begyndte hun at få det dårligt. Efter nogle dage gik Lucy til lægen med smerter i skulderen. Lægen mente, hun havde en nerve i klemme og udskrev smertestillende og blev henvist til en kiropraktor. Samme dag fik hun akupunktur hos kiropraktoren. Senere på dagen begyndte Lucy at kaste op og få voldsomme smerter. 

Tre dage efter kastede Lucy stadig op og havde ondt, samtidig var hendes fingre og arme meget røde og hævede. En ny undersøgelse hos lægen afslørede, at hun muligvis havde en blodprop og blev sendt på skadestuen, hvor en simpel test viste, at hun havde blodforgiftning.

Læs også

Lille dreng var 'bare' forkølet: 37-årig mor lyttede til sin mavefornemmelse - det reddede hans liv

På trods af Lucy fik antibiotika sprøjtet direkte i årene, fik hun det dårligere og måtte have hjælp til at trække vejret. På intet tidspunkt i forløbet havde hendes familie regnet med, at Lucy ikke skulle komme fra hospitalet i live. Om natten fik Lucy nyresvigt og alvorlige vejrtrækningsproblemer og døde. 

Lucys søster og resten af familien har siden hendes tragiske død kæmpet for at advare andre om blodforgiftning, som ofte forveksles med andre mindre alvorlige sygdomme.

Læs også

Eksperter advarer: Derfor skal du altid sove på venstre side

- Blodforgiftning kan påvirke alle uanset alder, selvom de meget unge og gamle er i større fare, alle imellem kan også blive ramt. Lucy havde et sundt helbred og havde lige fejret sin 44-års fødselsdag - ingen er immun, siger søsteren, der opfordrer alle til at være opmærksom på symptomerne og få taget en blodprøve.  

Blodforgiftning, son kan opstå som følge af en infektion, kan behandles, hvis det opdages i tide.

I Storbritannien dør 44.000 personer årligt af blodforgiftning ifølge The Mirror.

 

 

Dagens Gossip