Ung kvinde afslører: Sådan får du en bagdel som Kim Kardashian

02/02/2017 15:15

Emil Ryttergaard

Sundhed
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Er du allerede ved at træne bikinikroppen op til sommeren, så skal du ikke slanke dig, advarer blogger.

Mest læste i dag

Med fitnesscenteret gode tilbud, så er det i disse dage nemt at blive fristet til at træne sin krop, så man er lækker til sommerferien og den nyeste bikinisæson. 

Og for nogle er det særligt vigtigt at få trænet den kvindelige popo, som efter modens diktat gerne skal være stor, rund og fyldig, hvis man altså synes, at numsen skal formes efter Kim Kardashian og Beyonces bagdele. 

Men hvor træning er en god ide, er der også mange, der slanker sig og sætter sin krop under streng diæt, men det er helt forkert, siger træningsbloggeren Abby Pollock, der i en årrække har ændret livsstil for at forme den perfekte røv.

Fitnessbloggeren fra Toronto har i en række før og efter billeder vist, hvordan at en stram diæt ikke var sagen, hvis man ønsker en kuglerund bagdel. 

I en billedeserie helt tilbage fra 2012 kan man se, hvordan den undervægtige pige var helt flad og led af spiseforstyrrelser, hvor hun kun spiste 1000 kalorier om dagen, hvilket er under halvdelen af en almindelig kvindes kalorieindtag.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Samtidig gik hun igennem en svær eksamensperiode i skolen, hvor hun læste til ingeniør, og midt i det hele fik hendes far konstateret kræft. I den svære tid blev maden og et lavt kalorieindtag det eneste, som den unge kvinde kunne kontrollere.

- At spise udelukkende 1000 kalorier om dagen tog konstant viljestyrke. Jeg var fysisk drænet af at spise så lidt, og jeg var mentalt drænet af at være besat af sådan en triviel del af mit liv, skriver Abby Pollock åbenhjertigt i et Instragram-opslag.   

I 2013 besluttede hun at skifte den unødvendigt hårde diæt ud. Siden har hun støt og roligt forvandlet sin krop, og ved hjælp af en diætist har hun fået styr på maden og træningen, så hun nu lever med et helt andet forhold til mad: 

- Det har hjulpet mig med at få et sundt forhold til mad, og få mig til at føle sult på en naturlig måde, og jeg kan nu spise mere, imens jeg stadigvæk kan fokusere på mine træningsmål, siger Abby Pollock på Instragram.

Ved at styrketræne på den rigtige måde og konditionstræne, har Abby Pollock vendt det dårlige selvværd over en flad krop til struttende numse, samtidig med at hun i dag kan spise mere, end hun kunne før. Det handler nemlig om, at finde den perfekte balance, siger hun. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

- Forvandlingen kommer ikke af at finde det perfekte øjeblik, træningsplan eller diæt. Det kommer af at turde handle og lære af sine fejl i stedet for at give op, siger Abby Pollock, der nu arbejder med træning og kroppens forvandling til daglig. 

Se selv hvordan Abby Pollock griber træningen an herunder: 

Abby Pollock er dog ikke den eneste, der har været igennem en vild forvandling. Malou Stella fra 'De Unge Mødre' har også været en tur i fitness centret