Ung kvinde har tabt sig 95 kg: I dag er hun helt uigenkendelig

Skrevet af Nicolai Busekist

10/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde har formået at tabe sig 95 kg, hvilket har medført, at hun ikke længere er til at kende.

Mest læste i dag

Når man taber sig rigtig meget, er det helt naturligt, at man kommer til at se anderledes ud. Det var også tilfældet for Mirna, der har tabt sig omkring 95 kg, og derfor er helt uigenkendelig.

Det har hun afsløret i en video på det sociale medie TikTok. Her deler hun også ud af nogle af de tips, som hun selv har brugt til at opnå sit vægttab.

I videoen har hun delt en række billeder af sig selv, der stammer fra inden hendes vægttab på i alt 95 kg. Efter at have afsløret, hvor meget hun har tabt sig, viser hun en række billeder af, hvordan hun ser ud nu.

På disse billeder er det tydeligt at se, at hun ser helt anderledes ud. Hun bryster sig blandt andet af en mejslet kæbelinje og kindben, som mange ville være misundelige på.

Hvis du selv har et ønske om at tabe dig og opnå samme resultater som Mirna, så er det vigtigt at have disciplin, siger hun i videoen.

"Du er nødt til at dukke op. Selv på dine dårlige dage," siger hun.

I en anden video fortæller hun nærmere om, hvordan hun har båret sig ad med at opnå det store vægttab.

Foto: TikTok

"Tre tips til at starte dit vægttab. Sæt dig selv et mål! Hvor meget vil du tabe og hvorfor? Vent ikke på motivation. Motiver dig selv," siger hun.

Det andet råd handler om, at du ikke skal vente med at gå i gang. Hun påpeger også, at det er vigtigt at kunne elske sig selv gennem hele rejsen.

"Vent ikke, indtil du har nået dit mål med at elske dig selv! Det starter nu," siger hun.

"Hvis du ikke er den første, er du den sidste! Tal til spejlet hver dag! Du er værdifuld. Du er elsket."

Foto: TikTok

Hendes tredje og sidste tip handler om mådehold og opmuntring. Igen slår hun fast, at det er meget vigtigt at have et mål for, hvad du ønsker at opnå med dit vægttab.

"En der opmuntrer dig. Husk: Kun dem, der kender deres destination, finder vejen. Fokuser på mådehold og ikke begrænsning."

"Eliminér tankegangen om ikke at kunne. Du kan klare alt. Vægttab begynder ikke i fitnesscentret med en håndvægt. Det starter i dit hoved med en beslutning."

"Hvis du har disciplin, handlekraft og beslutsomhed er intet umuligt. De fleste giver op lige før det store gennembrud kommer. Lad ikke den person være dig. Vægttab sker ikke fra den ene dag til den anden. Vær tålmodig."

"Langvarige resultater kommer af at forbedre din kost og inkorporere motion på måder, som du kan opretholde i stedet for at foretage ekstreme ændringer."

Foto: TikTok

Videoen er endt med at gå viralt på det sociale medie, hvor den har fået mange tusinde visninger. Derudover er der også rigtig mange brugere, der har valgt at skrive en kommentar til den.

En stor del af de kommentarer, der er blevet skrevet, indeholder rosende ord om Mirnas nye udseende.

"Du er smuk før og efter," lød det fra en bruger, mens en anden blot skrev: "Wow."

"Det er det ultimative mål," skrev en bruger, der har et ønske om at opnå det samme som Mirna.

"Du har klaret det. Du ser utrolig ud," lød det fra en fjerde.

"Godt for dig. Du ser så smuk ud," har en femte kommenteret under videoen.