De fleste er uvidende om den skjulte betydning af dette symbol på deres mobiltelefon

Skrevet af Emil Martesen

7 uger siden

|

27/03/2024
Foto: YouTube
Foto: YouTube
De fleste er uvidende om den skjulte betydning af symbolet.

Dagens topnyheder

Man kan hurtigt sætte to streger under, at den er kommet for at blive.

NFC-teknologien er nemlig blevet en integreret del af vores dagligdag, selvom dens tilstedeværelse ofte går ubemærket hen.

Og hvis du ikke er klar over, hvad NFC-teknologien egentlig er, så er det den, der har gjort det muligt, at du kan betale kontaktløst med din mobiltelefon.

Så du har helt sikkert benyttet dig af den.

På enhver moderne Android-telefon kan man finde et lille N-symbol i toppen af skærmen. Du har sikkert lagt mærke til det lille ikon, men måske ved du ikke, hvad det betyder.

Egentlig betyder det bare, at NFC-funktionen er aktiveret på enheden.

Selvom mange brugere måske overser dette diskrete ikon, er det et tegn på, at smartphonen er klar til at foretage trådløse transaktioner.

Derfor er det genialt

Det at man kan betale kontaktløst ved at bringe sin smartphone tæt på en betalingsterminal er intet mindre end genialt.

Sådan skriver mediet Xatak Android.

Det bekvemme system er nemlig ikke kun tidsbesparende, men også sikrere end det fysiske kort, da smartphonen skal være låst op, for at en betaling kan finde sted.

Hvis en svindler får fat i din smartphone kan vedkommende ikke udnytte den til at betale med, hvis vedkommende ikke har din kode.

Sagen er dog en lidt anden, hvis en svindler får fat i dit betalingskort, som kan udnyttes fra det sekund, vedkommende får det mellem hænderne.