Har du en af disse telefoner kan du afprøve helt ny funktion før alle andre

15/05/2023 10:18

Henrik R

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du ejer en af disse telefoner, vil du have mulighed for at teste en helt ny funktion.

Mest læste i dag

Folk med udvalgte Android-telefoner har fået at vide, at de kan prøve en imponerende ny funktion før alle andre. Android 14 bliver den næste store udgivelse fra Google, og denne softwareopdatering tilbyder nye måder at tilføje stil til startskærmen.

Den vil også gøre tingene mere sikre, mere batterieffektive og resultere i bedre billeder. Faktisk siger Google, at deres næste version af Android tilføjer understøttelse for 10-bit High Dynamic Range (HDR) billeder.

Denne måde at fotografere på bevarer mere af informationen fra sensoren, når man tager billeder, hvilket skulle betyde, at fotos ser rigere og mere pixel-tætte ud end nogensinde. Der er også introduktionen af en ny midt-display tilbage-pil for at hjælpe med at navigere hurtigere og en forbedret system-delingsfunktion, ifølge Mirror.

Den officielle version af denne software vil ikke blive frigivet før langt senere i år - men nogle mennesker har mulighed for at prøve det nu. Google har bekræftet, at sammen med nogle af deres egne Pixel-enheder, kan et antal andre smartphones nu teste Android 14-betaen.

Beta-udgivelser er prøveversioner af operativsystemer, der giver brugerne en chance for at prøve nye funktioner. De frigives for at hjælpe med at rette eventuelle fejl og kontrollere, at tingene fungerer korrekt, før opgraderingen frigives til millioner af enheder over hele verden.

Dette betyder, at nogle ting måske ikke kører helt gnidningsløst, mens det er i beta-fasen, men at skifte til beta kan give dig adgang til funktioner, som andre Android-brugere endnu ikke har.

Google-telefoner Pixel 4a (5G)

Pixel 5 og 5a

Pixel 6 og 6 Pro

Pixel 6a

Pixel 7 og 7 Pro

ANDRE ENHEDER

OnePlus 11

Xiaomi 13 Pro,

Xiaomi 13,

Xiaomi 12T

iQOO 11

Nothing Phone (1)

Oppo Find N2 Flip

Tecno Camon 20-serien

Vivo X90-serien

Lenovo Tab Extreme

Realme GT 2 Pro