Nu har Apple meldt ud: Samtlige iPhone-ejere bør spidse ører

Skrevet af Jesper Bengtson

30/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Apple har nu afsløret, hvilken app der er den bedste.

Mest læste i dag

Der netop blevet afholdt App Store Awards, og her har Apple kåret vindere inden for flere forskellige kategorier, herunder den bedste app til iPhone.

De prestigefulde titler som årets iPhone-app, årets iPad-app og årets app til MacBook blev uddelt ved arrangementet i ‘The Big Apple’. 

Det skriver The Mirror.

"Det er inspirerende at se, hvordan udviklere fortsætter med at bygge utrolige apps og spil, der omdefinerer verden omkring os," lød det fra Tim Cook, der er Apples administrerende direktør, som fortsatte og sagde:

“Dette års vindere repræsenterer udviklernes grænseløse potentiale til at bringe deres visioner ud i livet, skabe apps og spil med bemærkelsesværdig opfindsomhed.”

Her er vinderne

AllTrails-appen blev hædret som Årets iPhone-app og tilbyder omfattende vandreruter fra hele verden. 

Den brugervenlige software gør det muligt at finde steder uden for alfarvej og inkluderer endda filtre for at tilpasse aktiviteterne til ens niveau.

Prêt-à-Makeup løb afsted med prisen for bedste iPad-app. Denne innovative applikation giver brugerne mulighed for at skabe realistisk makeup-design via deres tablets med over 700 virtuelle skønhedsprodukter til rådighed via et enkelt tryk.

Til MacBook blev Photomator kåret som den bedste app. Den intelligente software muliggør øjeblikkelig billedretouchering ved hjælp af kunstig intelligens, hvilket gør det let at fjerne objekter, forbedre farver og tilføje effekter uden behov for avancerede billedredigeringskompetencer.

Udover at hylde de bedste apps og spil på diverse enheder, udvalgte Apples App Store Editors også fem ‘Cultural Impact’-vindere, herunder Pok Pok, Proloquo, Too Good To Go og Unpacking, der alle blev valgt for deres evne til at skabe positive forandringer.