Opdater din browser nu: IT-sikkerhedsekspert advarer mod hackerangreb

Skrevet af Kamille Isaksen

29/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eksperten fremhæver vigtigheden af at foretage opdateringerne uden unødig forsinkelse.

Mest læste i dag

En klar advarsel lyder fra Peter Kruse, ekspert i IT-sikkerhed hos Kruse Industries, der opfordrer danskerne til at opdatere deres Google Chrome-browser med det samme.

Kruse adresserer brugerne af Googles populære browserløsning og fremhæver vigtigheden af at foretage opdateringerne uden unødig forsinkelse. 

Det skriver B.T.

På sin hjemmeside forklarer han, at opdateringer normalt sker automatisk, men hvis en enhed eller browser har været åben i længere tid, kan processen forsinkes.

Den aktuelle opdatering af Chrome indeholder fjernelse af seks kritiske sårbarheder, hvoraf én udnyttes aktivt. Kruse påpeger, at de resterende fem sårbarheder også er klassificeret som 'HIGH' og understreger dermed alvoren af situationen.

For dem der er usikre på, om de anvender den seneste version af Google Chrome, deler Kruse en seks-trins vejledning til at kontrollere det og til manuelt at foretage opdateringer af browseren.

Denne advarsel kommer som et forsøg på at sikre, at brugerne er beskyttet mod potentielle sikkerhedsrisici, der kan udnytte disse sårbarheder i Chrome. Kruses formål er at hjælpe folk med at tage skridt for at beskytte deres enheder mod potentielle hackerangreb og andre sikkerhedstrusler.

Se opslaget fra X her: