Apple 'lukker ned' for en iPhone - Det skal du gøre for ikke at miste dine billeder

Foto: Shutterstock

Om ganske få dage er der deadline for at opdatere sin iPhone, hvis ikke man vil miste flere funktioner på sin telefon inklusive sine billeder. Se hvad du skal gøre for at undgå det herunder.

Mange danskere vælger næsten at udskifte deres telefoner, som var det underbukser, og der skal ikke andet end en ny model på gaden, og så kommer pengene op ad lommen.

Heldigvis er det ikke sådan for alle, og mange danskere vælger også at beholde deres gamle telefoner, så længe de kan holde.

Læs også

Genialt trick forlænger din telefons batteritid markant - Se hvordan du gør her

Derfor er det også synd for de danskere, at de nu skal ‘straffes’ for at være deres gamle telefoner loyale. Sådan er det dog, særligt hvis man har en iPhone, og er du indehaver af sådan en, skal du til at skride til handling.

iPhone 5 som udkom i 2012 er nemlig ikke en telefon som skaberen Apple tænker særlig meget på. Det kommer blandt andet til udtryk i deres seneste opdatering, som du er NØDT til at hente, hvis du ikke vil undlade at få flere funktioner på din telefon spærret.

Apple har udsendt en pressemeddelelse hvori de fortæller, at du skal opdatere din iPhone 5 med den nyeste software ved navn 10.3.4 inden den 3. november klokken 13.00. Hvis ikke du gør det, så vil du miste funktioner som App Store, iCloud og dit email-program.

Sådan undgår du at miste dine billeder

Ifølge Apple skyldes det, at der er et problem med telefonens GPS-system, og hvis ikke du når at opdatere før deadlinen, vil du skulle ud i et større besvær med at gendanne dine billeder.

Apple skriver, at du ikke mister din data, men at du til gengæld mister dine billeder fra telefonen, og vil være nødt til at gendanne dem fra din computer, hvis du skal have dem tilbage.

Det er ganske simpelt at opdatere sin telefon. Du skal blot gå ind i indstillinger, og derefter vil der typisk være et lille rødt logo med et 1-tal, der viser, at der er en opdatering klar til din telefon.

Har du fortsat en iPhone 5, eller er du skiftet over til en nyere model?

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen