Facebook fjerner like-knappen

Foto: Shutterstock.com

I løbet af de næste par måneder kommer Facebook til at revolutionere deres ‘sider’ og det betyder blandt andet, at like-knappen mange steder vil blive fjernet.

Hvis du har en side på Facebook, så vil du i løbet af de næste par måneder kunne se, at der sker en større omvæltning.

Læs også

Inden det er begyndt: Par trækker sig fra TV 2-program

Facebook er nemlig igang med at relancere deres ‘sider’ på Facebook, og det kommer til at få stor betydning for mange mennesker.

Funktionen bliver fjernet

Når du går ind på en tilfældigvis Facebook-side, lad os i dette tilfælde sige Dagens.dk, så vil du lige nu kunne vælge at like siden. Denne funktion vil i den nærmeste fremtid blive fjernet, og du vil således ikke længere kunne like Dagens.dk eller andre sider på Facebook.

Til gengæld så vil du kunne ‘følge’ siden, og dermed vil Facebook måle Facebook-sider på følgere i stedet for, hvor mange der har liket siden.

Det er Facebook selv, der har meldt ud om de nye ændringer. Det bliver ikke blot like-knappen der fjernes, men hele designet af Facebook-sider, kommer til at ændre sig.

Facebook vil blandt andet også lave et dedikeret nyhedsfeed, hvilket umiddelbart skulle gøre det lettere som Facebook-bruger at få serveret nyheder fra medier rundt omkring i verdenen.

Du kan læse mere om alle de kommende ændringer på Facebook lige her 

Læs også

Mette Frederiksen er overbevist: Påsken bliver et vendepunkt