Har du en Android-telefon: Dette trick gør din telefon lynhurtig

Foto: Dagens.dk

Et let og hurtigt trick på din Android-telefon, kan få den til at føles meget hurtigere end før. Herunder kan du se, hvordan du skal gøre.

Der findes ikke noget mere frustrerende end at åbne sin browser eller en anden app på sin telefon, og så skal man vente et par sekunder eller mere, før appen er åbnet op.

Læs også

Mor skrev besked til eksens nye kæreste: Nu går brevet verden rundt

Oftest vil der i de fleste apps lige komme en animation i den ene eller anden forstand, og det er typisk denne animation, man skal vente på, før ens app er brugbar.

Heldigvis så findes der dog et genialt tip, der vil få dig til at ærgre dig over, at du aldrig har gjort det før.

Helt kort fortalt, så går tricket ud på, at du ved hjælp af nogle ‘hemmelige’ indstillinger kan sætte hastigheden op på disse animationer, så din telefon åbner apps på nul komma fem.

Det kræver blot, at du har en telefon, der er Android-baseret.

Sådan gør du din Android-telefon hurtigere:

Der kan være forskel på metoden, alt afhængigt hvilken Android-telefon du har. Her på redaktionen har vi forsøgt med to forskellige mærker, og begge to var lynhurtige efter ændringen.

  1. Gå ind i indstillinger -> Om telefon

  2. Klik på ‘Buildnummer’ (Eks. Oxygen OS 11.0.0.2.GM21BA) mellem 3 og 7 gange.

    Foto: Dagens.dk

    Nu vil du blive bedt om at indtaste din pinkode, så du kan komme ind i udviklertilstand på telefonen.

Foto: Dagens.dk

Når dette er gjort, skal du gå tilbage til indstillinger og derefter klikke på ‘System’

Her bør du kunne finde ‘Indstillinger for udviklere’. Når du har klikket på denne, skal du blot scrolle ned de tre vælter der hedder følgende på dansk:

Animationsskale for vindue, Overgangsanimationsskala og Animatorvarighedsskala. Disse tre burde alle stå på 1x, men du bør sætte dem på 0.5x i stedet.

Foto: Dagens.dk

Herefter trykker du blot tilbage, og åbner en hvilken som helst app. Nu burde du kunne se, at appen åbner på et splitsekund i forhold til normalt.

Selv tak!

Hvis ovenstående ikke virker, så kan det være, at du forsøger på en Androidtelefon, hvor ovenstående løsning ikke virker. I det tilfælde opfordrer vi til, at du googler teksten:

How to speed up animations on your (og her indsætter du din telefons model).

Læs også

Tjek din e-boks: Vigtigt brev til knap 300.000 danskere