Skørt: Spil Snake i Google Maps

Hvis du har savnet det klassiske Snake-spil på din telefon, så kan du glæde dig over, at Google netop har lanceret en speciel udgave af spillet. Spillet kan du finde i dit Google Maps på telefonen.

Den 1. april er en dag fyldt med spas og løjer på internettet, hvor en stor del af de historier der kommer frem, viser sig at være falske. En af de historier der virkelig har taget kegler, men alligevel har vist sig at være ægte nok, er Google, der på deres Google Maps har gjort det muligt at spille det klassiske Snake-spil.

Mange troede det var løgn, da den første artikel omkring det dukkede op, men det er faktisk sandt, og undertegnede har allerede forsøgt at sætte ny rekord i spillet. Det eneste det kræver er, at man har en Android eller en iPhone, og så vil man faktisk kunne spille det klassiske Snake-spil, som dog har fået en ordentlig overhaling, så det passer mere til Google Maps.

Læs også

Mand var træt af negativt arbejdsmiljø: Gav kollegaerne LSD

Derfor er man altså ikke en slange, der skal spise mad, men i stedet er man et transportmiddel fra en af de største byer i verden. Du kan således vælge mellem Cairo, Sao Paolo, London, Sydney, San Fransisco og Tokyo. Her får du så et transportmiddel, og så skal du samle passagerer op på din vej. Hver gang du samler en op, vil dit transportmiddel blive længere.

Sådan kan du spille Snake i Google Maps

Hvis du gerne vil spille Snake-spillet på Google Maps, kræver det, at du som allerede nævnt, har en iPhone eller en Android-telefon. Har du det, skal du gå ind og finde app’en Google Maps.

Når du har åbnet din app, skal du trykke på menuen i venstre hjørne. Her vil der være et nyt felt, der hedder ”Spil Snake”, og det skal du blot trykke på. Derefter kan du vælge, hvilken by du vil køre i, og så er det bare med at spille løs.

  1. Hent eller Åben Google Maps-appen
  2. Tryk på menuen i toppen til venstre
  3. Klik på ”Spil Snake”
  4. Vælg by og begynd at spil. 

Foto: Google Maps

Hvis du ikke gider at spille fra din smartphone, så kan du i stedet gå ind og besøge hjemmesiden snake.googlemaps.com, hvor du har mulighed for at spille det på din computer, og hvor du styrer med tastaturet.

Selvom det ikke er en aprilsnar, så er det ikke muligt at spille Snake permanent i Google Maps. Google fortæller nemlig, at det kun vil være tilgængeligt i en uges tid. Derfor vil det altså forsvinde fra din telefon igen.

Læs også

Kvinde advarer: Derfor må du aldrig hvile dine ben på instrumentbrættet

 

 

Dagens Gossip