Skræmmende ny funktion på iPhone: Nu kan du blive optaget uden at vide det

Ny opdatering til iPhone gemmer på en skræmmende funktion. Foto: Shutterstock

Med den seneste opdatering til iPhone har de smarte telefoner fået en ny funktion, der kan afsløre de mest vilde hemmeligheder.

En sjov besked, et billede eller måske en video sendt via den populære app Snapchat. 

De små beskeder, som man sender til hinanden hele dagen, er som regel ganske uskyldige, men mange bruger også det populære medie til at dele en privat video eller et nøgenbillede, som kun er tiltænkt modtagerens øjne.

Men med den seneste opdatering af styresystemet på iPhones, IOS 11, som kom i går, følger der en ny funktion, som virkelig kan lave ballade, når det kommer til at holde på en hemmelighed mellem venner eller kærester. 

For med den nye opdatering er der kommet en funktion, der hedder screen capture, der kan optage alt, hvad der foregår på skærmen, uanset om det er et videoopkald, en Snapchat-video eller en sms-udveksling. 

Læs også

Advarsel mod nye hæveautomater: Du får et chok, når du tjekker din netbank

Ved et 'hive op' i bunden af skærmen med en finger kommer kontrolcentret til syne, hvor der nu findes en knap med et lille rundt optage-ikon.

Det er denne knap, der kan afsløre hemmeligheder fremover. Foto: Dagens.dk

Når man trykker på knappen bliver der talt ned fra tre, hvorefter telefonen begynder at optage, alt der sker på skærmen - uanset hvilken app, der er åben. Og det vil altså sige, at man nu for eksempel kan optage videoer, som er sendt via Snapchat.

Med et tryk på knappen begynder mobilen at optage alt, hvad der sker på skærmen. Foto: Dagens.dk

Med den nye funktion slået til kan modparten, der bliver optaget på video, ikke vide, at opkaldet, videoen eller beskederne blever optaget. Når funktionen slukkes igen, så gemmes der automatisk en almindelig video af optagelsen i kamerarullen, som man så kan se igen og igen eller dele med andre. 

Så hvis du er en utro type eller er den type, der godt kan lide at sende nøgnebilleder til kæresten eller pinlige videoer til kollegaerne, så skal du måske lige overveje det en ekstra gang, inden du trykker send.  

Det er dog langtfra det eneste, som din iPhone nu kan med den seneste opdatering. Den kan nemlig også selv tage telefonen for dig, og fem andre smarte funktioner, som du garanteret ikke vidste. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip