Ændring i Badehotellet: Derfor er hun ikke med længere

Her ses Laura Kjær i rollen som stuepigen Nana (længst til venstre) i TV 2-serien Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Hun er skrevet ud af den seneste sæson.

Den 1. februar var der premiere på 8. sæson af den populære TV 2-serie Badehotellet. Intet mindre end 1.6 milloner seere sad bænket foran skærmen og så med, da Badehotellet slog dørene op til en ny sæson.

Læs også

Første stik er klaret: Nu får Robert Hansen coronavaccinen

Men der er en karakter, som fans af Badehotellet må undvære i de fem nye afsnit i sæson 8. Der er tale om stuepigen Nana, spillet af skuespilleren Laura Kjær, der er blevet skrevet ud af serien. Det skyldes ikke utilfredshed med hendes tidligere præstationer, men derimod er drømmen om at blive uddannet skuespiller kommet i vejen. Det fortæller hun til B.T. 

Sidste år kom hun ind på skuespillerskolen i Aarhus, og det betyder, at hun ikke må være med i Badehotellet ved siden af.

“Når jeg går på skolen, må jeg ikke rigtig arbejde. Det er derfor, min rolle er blevet skrevet ned i (anden sæson af) 'Sommerdahl', og at jeg er forsvundet fra 'Badehotellet,” forklarer hun til B.T.

Her ses Laura Kjær i rollen som stuepigen Nana (længst til venstre) i TV 2-serien Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

Udover Badehotellet så har Laura Kjær også spillet rollen som datter af titelrollen Dan Sommerdahl i TV 2 Charlie-krimiserien Sommerdahl.

Laura Kjær uddyber, at det især er første år på skuespillerskolen, at der er strikse regler for, hvad man må ved siden af skolen. I løbet af år to og tre er mulighederne for at arbejde ved siden af studiet mere tilstede, og derfor er hun heller ikke afvisende for, at hun kan vende tilbage i Badehotellet, hvis der kommer flere sæsoner.

Nye ansigter i badehotellet

Seerne må undvære stuepigen Nana i sæson 8. Til gengæld er der blevet plads til nye roller i serien. Skuespillerne Lars Mikkelsen, Mille Lehfeldt og Andreas Jebro tjekker ind på Badehotellet i den nye sæson. Hvilke roller de har, kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Premiere i aften: Her er de nye ansigter i Badehotellet

 

 

 

Dagens Gossip