Afslører ny vært i populært DR-program

Foto: Shutterstock

'Kender du typen?' har nu fundet to nye ansigter, efter at Anna Lin og Flemming Møldrup sidste år valgte at stoppe.

Sidste år meddelte Anna Lin og Flemming Møldrup overraskende, at de ikke længere skulle være en del af DR’s populære livsstilsprogram ‘Kender du typen?’.

Dermed skulle DR altså ud og finde to nye ansiger til programmet, og det er endelig lykkes.

Læs også

En utro ægtemand må have spærret øjnene op, da han så dette skilt på vej til arbejde

Værtstjansen er gået til Tobias Hansen, som hidtil har arbejdet for DR’s sportsafdeling, hvor han senest har været i i Qatar dække VM i fodbold. Den nye ekspert er Jacob Holst Mouritzen, som har en kandidat i samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet.

– At få tilbudt sådan en værtsopgave er for mig at se en drømmeopgave, og derfor kan jeg ikke vente med at skulle i gang. Jeg vil gå ydmygt til værks og håber, at seerne vil tage godt imod mig og min måde at være vært på. Jeg er dog godt hjulpet på vej af den dygtige rutineræv Anne Glad og den fagligt stærkt funderede Jacob Holst Mouritzen, og jeg er overbevist om, at vi også i denne sæson kan glæde seerne med en masse spændende kendte, som vi skal hjem og besøge, siger Tobias Hansen ifølge HER&NU.

Også Jacob Holst Mouritzen glæder sig til den nye opgave, hvor han skal forsøge gætte kendte menneskers hjem.

– ’Kender du typen?’ er sådan et program, der virkelig samler danskerne på tværs af generationer. Og det er helt unikt i dagens mediebillede. At få chancen som en af eksperterne er en kæmpe ære – og jeg glæder mig helt vildt til at dyste mod Anne Glad, åbne køleskabe hos kendte danskere og forsøge at bidrage til programmet med min faglighed, siger Jacob Holst Mouritzen.

Den nye sæson af ‘Kender du typen?’ får premiere tirsdag den 24. januar kl. 20.00.

Læs også

Umut Sakarya med trist meddelelse

 

Dagens Gossip